MALALTS DE NEU

Publicat: 19 July, 2011 03:44PM
Registrat: 19 anys fa
Publicacions: 5,829
Doncs això, Aquí teniu la notícia

Que en penseu? millorarà la gestió? hem de pagar tots que dos estacions no acabin d'en sortir-se? és un pas previ per netejar-les i després vendre-les? tindré regal del cagatió per Nadal?...



Hay 10 tipos de personas, los que entienden binario y los que no.
SnowEvolution.com
Miniestaciones.net
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Publicat: 20 July, 2011 11:56AM
Registrat: 15 anys fa
Publicacions: 1,105
Era d'esperar no??
Espero que si, que millori la gestió i es pugui inicialment pujar el nivell de l'estació, tant a nivell de serveis com d'usuaris.
Desprès deu dirà..............., que més construcció??
Vorem.



RodaNeu / Salut i Força
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Publicat: 21 July, 2011 02:04PM
Registrat: 15 anys fa
Publicacions: 851
Inicialment sembla una bona noticia... S'ha de veure com afecta a les inversions, preus, etc...

Hem de reconeixer que Espot en aquest 4 anys ha fet un gran canvi, esperem que continui millorant.



Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Publicat: 01 August, 2011 04:33PM
Administrador
Registrat: 16 anys fa
Publicacions: 696
Desde luego, si les inversions son com aquest any a La Molina, 'apañaos vamos'.
De totes maneras FGC te una experiència en la gestgió d'estacions d'esquí desde fa mès de 27 anys i sembla que tant malament no ha anat.

La diferència esta en que FGC està acostumada a gestionar estacions d'esquí molt a prop de Barcelona, amb un públic al que li pots oferir altres coses a part d'esquí i unes necesitats totalment diferents a las de Espot i Port-Ainè. Per començar son estacions per anar-hi una setmana perque estàn massa lluny (si, hi ha qui va el cao de setmana. De fet jo durant anys anava a Port Aiinè girebè cada cap de setmana, peró no es lo habitual).

Així que està per veure com aplica FGC la seva experiència en estacions de proximitat, en estacions de varis dies.
Per començar imagino que per lógica el FF de La Molina valdrà per el de Espot i Port Ainè, a veure si logren que els 'Molineros' al menys vagin tambè cap allà i fagin gasto encara que sigui al bar.



Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
LoPallars
Publicat: 09 August, 2011 09:56AM
Pels comentaris de la zona, la gent esta preocupada i molesta, han començat amb molt mal peu.

Espot i Portaine s'han pogut mantenir obertes gracies al reolçament dels empresaris i ajuntamnets de la comarca, i d?entrada que FGC es carregui a tot un equip directiu que havien fet les coses molt be (noves inversions en canons, euipamnets, remuntadors, projeccio internacional, etc...) fent-los sortir per la porta del darrera, no son formes, crec que fins i tot la participació que havia de Pas de la Casa s'ha hagut de des fer....

De fet FGC ja s'ha vist obligada a publicar una nota de prensa, on rectifica i agraeix la gestio efectuada en la societat, quan d'inici tot eren acusacions...

Crec que ens espera a tots una tardor "calenta" a veure si les inversions previstes per aquest any s'acaben fent (innivacio de la 2 i 3, nou restaurant i edifici de serveis...) i com queda el tema de forfaits, club, escola....

fracncament, pels imputs que vaig per la gent de per aqui, ... per si de cas començare a mirar clubs de BB
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Publicat: 09 August, 2011 02:12PM
Registrat: 14 anys fa
Publicacions: 9,454
Si però els diners de les inversions venien de la Generalitat, i si és la generalitat qui ha de continuar mantenint aquestes estacions d´esquí crec que el milllor que poden fer és donar la gestió a FGC.
Així tots els diners aniran per afavorir a la estació d´esquí, la comarca i en el ultim punt el esquiador i no a terceres persones segons els seus interesos.
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Publicat: 12 August, 2011 09:45AM
Moderador
Registrat: 19 anys fa
Publicacions: 16,103
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
uriloki
Publicat: 17 August, 2011 07:20PM
amb perdó i ignorancia però si tant bé s'havia fet tot... pq s'ha arribat a aquesta situació? Al Pallars fa anys que la única cosa que veig amb sentit... es que Tavascan no vulgui creixer més del que el seu pressupost i la gent de la vall pot sostenir.

Es una opinió personal... Però la única sol·lució que hi veig és la de vincular aquelles estacions amb algún peix gros i proper... i aquest no passa per ser La Molina o Núria ni tampoc passa per ser el més fàcil de negociar-hi... segur... però Baqueira és molt Baqueira...
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Publicat: 18 August, 2011 10:57AM
Registrat: 15 anys fa
Publicacions: 1,105
A veure aquest es el cuento de sempre, i a tots nivells, la gent de la comarca mosquejada perque venent de fora a intentar tirar endevant les estacions d'esqui, quan ells l'ùnic que hàn fet es intentar recollir els beneficis dels negocis indirectes, hotels, restauració, sereis, etc., i la base del negoci hipotecarla amb l'ICF.

Clar quan toca tornar els credits qui posa el calers, ells no clar, renegociar el deute i a esperar que vinguin hiverns brutals de neu, que permetin que l'estació tingui beneficis ó recalificar i vendre terrenus per la construcció, aquests son els criteris del negoci de la neu.



RodaNeu / Salut i Força
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Escribe tu respuesta






AVISO: La IP de los usuarios queda registrada. Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de nevasport.com. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. Cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.