FORO GENERAL

Enviado: 23-03-2012 13:13
Registrado: 12 años antes
Mensajes: 46
[hivern.lamolina.cat][....]forfet-passa-a-ser-de-28-euros_257/

Com podeu veure al links, La Molina va publicar aquesta notícia el 19 de març, abans de les nevades, tot i que estaba previst nevades per dijous. Dons be vaig organitzar un grup de gent per anar ha esquiar a un molt bon preu de 28€.

SORPRESA

Dijous 22 de març vaig trucar per confirmar el preu i em diuen que les condicions han canviat i que el cap de setmana el preu serà el de temporada alta a 39,5€.

Suposo que molta gent que hagi vist la noticia (aprox 500 persones a Facebook) tindran un amarga sorpresa si van a les taquilles el cap de setmana.

També espero que per les properes vegades, quan l'estació estigui al 50% el preu, per la mateixa regla de tres, sigui el 50%.

Penso que és un gran error. Hi ha neu a tot el Pirineu i si el que volen és recuperar quelcom de temporada, el millor hagues sigut mantenir aquest preus i fer una bona campanya publicitaria per captar la gent i diferenciar-se de les altres estacions.
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Creo que harían mucha mas caja si dejasen la tarifa reducida... la gente no se lo pensaría e iría a sus instalaciones.
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Jo també ho crec
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Veo que no soy el unico

[www.nevasport.com]


Editado 1 vez/veces. Última edición el 23/03/2012 13:50 por agonies.
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Escribe tu respuesta






AVISO: La IP de los usuarios queda registrada. Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de nevasport.com. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. Cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios analizando la navegación en nuestra web. Si continúas navegando, consideramos que aceptas la Política de Cookies x