Noticias La actualidad más blanca de la red
Última actualización: 25/04/2024 a las 12:45:00 (CET)

El PSC demana que l'estació d'esquí de La Tuca (Lleida) es reobri "especialitzada" en surf de neu

El PSC demana que l'estació d'esquí de La Tuca (Lleida) es reobri
LLEIDA, 3 (EUROPA PRESS) El diputat del PSC al Parlament i secretari general d'Unitat d'Aran, Francesc Boya, ha defensat avui que "l'estació d'es
LLEIDA, 3 (EUROPA PRESS) El diputat del PSC al Parlament i secretari general d'Unitat d'Aran, Francesc Boya, ha defensat avui que "l'estació d'esquí de La Tuca es reobri especialitzada en surf de neu". Segons Boya, "això suposaria un complement perfecte per a les instal·lacions de Baqueira Beret i serviria també per reequilibrar el territori de la Vall d'Aran".

El diputat socialista ha manifestat que "la partida inicial necessària per reobrir l'estació és superior als 12 milions d'euros".

No obstant, Boya ha assegurat que "les inversions totals per a l'estació d'esquí haurien de situar-se al voltant d'uns 42 milions d'euros".

Boya ha explicat que "si La Tuca es reobre d'una manera especialitzada, podrem captar un perfil de turista més jove". A més, Boya ha destacat que "les instal·lacions de surf de neu no necessiten tant de manteniment".

LLEIDA, 3 (EUROPA PRESS) El diputado del PSC del Parlamento y secretario general de Unitat d'Aran, Francesc Boya, ha defendido hoy que "la estación de esquí de La Tuca se reabra especializada en surf de nieve". Según Boya, "esto supondría un complemento perfecto para las installaciones de Baqueira Beret y serviría también para reequilibrar el territorio de la Vall d'Aran".

El diputado socialista ha manifestado que "la partida inicial necesaria para reabrir la estación es superior a los 12 millones de euros".

No obstante, Boya ha asegurado que "las inversiones totales para la estación de esquí habrían de situarse en torno a los 42 millones de euros".

Boya ha explicad que "si La Tuca se reabre de una manera especializada, podremos captar un perfil de turista más joven". Además, Boya ha destacado que "las instalaciones de surf de nieve no necesitan tanto mantenimento".

Fuente:

Europa Press

1 Comentarios Escribe tu comentario

  • #1
    Fecha comentario:
    30/12/2004 07:23
    #1
    Penso que l'especialització ha de ser tan amb ski com en surf.
    L'estació ha de ser oberta per tots els aranesos, tan si volen esquiar o volen fer surf.
    Volguer-ho diferènciar no te ni cap ni peus, doncs potser que ens fem les següents preguntes:
    Els esquiadors de la Vall no podran esquiar a la Tuca? o Els surfistes de la Vall no podran surfejar a Baqueira?
    I desprès, Baqueira vol prohibir els surfistes??
    Moltes gràcies.

    karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0


Escribe tu comentario





 

Si este mensaje tiene un solo insulto, no te molestes en enviarlo, porque será eliminado.
AVISO: La IP de los usuarios queda registrada

Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de nevasport.com. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. AVISO: La IP de los usuarios queda registrada, cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.



Lo más leído: