Bon paper de Pol Carreras als nacionals suïssos

Bon paper de Pol Carreras als nacionals suïssos
Convidat a participar en els campionats nacionals Suissos, el català va marcar el 5é millor crono de la 2a màniga de l'eslàlom especial batent a grans especialistes de Copa del Mon i acabant l'eslàlom en una molt meritòria quinzena posició. El català continua així la progressió de la seva carrera.

El jove corredor català Pol Carreres va acceptar la invitació per a córrer els campionats nacionals suïssos celebrats en les estacions de Stoos i Hoch-Ybrig els passats 16 al 22 de març. La invitació li va ser formulada per l'empresa INTRAINERS Ski Sports, dedicada a la construcció de maquinària d'entrenament especifica per a la practica de l'esquí alpí, i l'equip privat suís Steffen-S1. Pol es va apuntar un quinzé lloc amb una excel·lent segona màniga on va marcar el 5º millor temps superant a molts especialistes que estan actualment competint a la copa del món. Amb aquesta gran actuació Pol es confirma com un clar candidat a ser un dels millors esquiadors actuals en les especialitats tècniques.

Desgraciadament la meteorologia adversa va obligar a l'anul·lació de les proves de Super G i de Slalom Gegant en les quals Pol tenia dipositades les seves majors esperances. La seva pròxima participació es realitzarà en les proves del campionat d'Espanya que se celebraran en la Molina l'última setmana de març.

La invitació per a córrer a Suïssa era també extensiva a Xavier Salarich, encara que desgraciadament no va ser inscrit per la RFEDI. INTRAINERS Ski Sports seguirà treballant per a brindar les millors oportunitats als nostres joves esportistes amb l'objectiu de facilitar el seu posicionament en l'elit mundial de l'esquí alpí.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: