Ander Mirambell a Vancouver molt motivat

Ander Mirambell a Vancouver molt motivat
El pilot d'skeleton català Ander Mirambell emprén el camí cap a Vancouver amb les millors sensacions després d'haver-se entrenat al Park City Olympic Park. El pilot barceloní afincat a Terrassa serà el primer representant espanyol d'aquest esport als Jocs Olímpics, ell ja ha aconseguit el seu objectiu després de deixar l'atletisme per l'skeleton.

Cap a Vancouver amb les millors sensacions de la temporada

L'Spanish Chicken, com el coneixen els seus companys, ha posat punt final a la seva preparació prèvia al seu debut olímpic pel que falta poc més d'uan setmana. El barceloní s'ha estat entrenant a la pista olímpica on es van disputar les proves olímpiques de Salt Lake City'02 i ha assolit uns excel.lents resultats ja que al final dels entrenaments va aconseguir rebaixar en dos segons el temps que si ho hagués aconseguit a la prova de la Copa del Món podría haver signat un magnífic top-10. Ander deixava Park City amb "les millors sensacions de la temporada". No s'ha d'oblidar que, després d'haver competit amb diverses lesions a la Copa del Món, Mirambell va assolir la seva millor classificació a la darrera prova de la temporada disputada al circuit de Igls (Aústria) on va signar una meritòria 21ª posició.

Ander Mirambell entrenant a Barcelona

Amb un viatge de 1.570 quilòmetres i 18 hores de cotxe per arribar a Park City, el pilot barceloní s'ha sentit amb molta "seguretat i confiança". "Feia molt temps que no recordava sentir-me tan relaxat, amb el cap quasi al gel i el trineu formant part de mí, és genial. A nivell de pilotatge, crec que Park City ha sigut molt positiu", tot i que va haver d'afrontar un llarg viatge des de Vancouver fins a Park City i tornada estarà allà per "poder gaudir del moment de l'inauguració dels que seran els meus primers Jocs Olímpics". El somni que portava perseguint des de fa quatre anys assolint així el seu objectiu després de deixar l'atletisme i convertir-se en esportista olímpic en skeleton. L'Ander disputarà les seves proves els propers 18 i 19 de febrer.

Ander Mirambell a Lake Placid

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: