La neu torna a la ràdio

La neu torna a la ràdio
Després d'uns quants anys de no estar present de forma regular la neu tornarà a tenir el seu espai a les ones de la mà del periodista Xavier Palau que tornarà a omplir les ones de neu. El programa el podreu seguir tots els dijous a les 23 hores i durant trenta minuts el programa ens aproparà a la neu amb novetats, notícies o meteorologia.

Tot neu a Catalunya Informació

El Tot Neu arribarà a les ones el proper dijous 3 de desembre a les 23 hores i ens acompanyarà cada dijous fins a la Setmana Santa. Conduit pel periodista Xavier Palau el Tot Neu ens aproparà a les notícies més destacades del món de la neu i els esports d'hivern locals i internacionals.

Camí de Vancouver

El programa ens aproparà als esportistes catalans amb més opcions d'anar als Jocs Olímpics de Vancouver amb reportatges i entrevistes amb els mateixos protagonistes o als seus entrenadors i preparadors. Així podrem conèixer com es preparen els nostres esportistes pels Jocs de Vancouver.

La baixada de l'expert

Amb un esportista (en actiu o retirat) el programa seleccionarà cada setmana una ruta a un camp de neu i ens acostarà a la fitxa tècnica del lloc en questió. Una pista de dificultat extrema, una ruta d'esquí de fons, quin material utilitzar per segons quina activitat... Dintre d'aquest espai es podrien rebre fins i tot peticions dels oients, tot i que aixó encara s'està valorant per part de la direcció.

Neumaniatics!!!!

Un repàs a l'estat general de la neu a Catalunya, Andorra, i la Catalunya Nord. Francesc Mauri ens acostarà un resum de la situació actual de la neu i sobretot de la previsió de cara al cap de setmana. Aquesta secció serà dialogada amb el Francesc Mauri que entrarà en directe a cada programa.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: