A la neu aquest cap de setmana

A la neu aquest cap de setmana
Per fi!!! Ja la tenim aquí!! Demà tres estacions pirinenques donaràn el tret de sortida a la temporada 2009/10. Amb uns gruixos força poc comuns per aquestes dates Masella, La Molina i Grandvalira obriràn parcialment les seves instal.lacions per a que els més matiners poguin fer les seves primeres baixades de la temporada que esperem sigui tan bona com l'anterior.

Masella

Masella

Masella obrirà les seves portes demà divendres per no tancar-les de forma ininterrompuda fins al final de la temporada, com cada temporada l'estació cerdana aposta per ser una de les primeres a obrir els seus ginys mecànics pels seus usuaris, dona així resposta a les espectatives dels seus clients quecom cada any podràn gaudir d'una de les estacions més boniques del Pirineu i que aquest any estrenarà una nova cadira i una nova zona amb 4 kms de pistes, aixó peró serà tot just abans de Nadal.

Masella

Aquest inici de temporada es podra gaudir de:

. Gruixos de neu: 20 a 30 cm de neu pols
. Remuntadors oberts: 4 remuntadors : telecadira de Coma Oriola, telecadira Masella Jet i, a partir del dissabte, el teleesqui de Debutants de Coma Oriola i la cinta de Pastors. A partir del cap de setmana, si les condicions de la neu ho permeten, sfobrira algun remuntador i algun sector mes.
. Sectors oberts: Pla de Masella, Cap del Bosc, Bosc dfAlp i Coma Oriola
. Pistes obertes: 8 pistes Enamorats, Coma Oriola, Les Fustes, La Cova, LfAparador, Pastors, Fons de Coma Oriola, Debutants de Coma Oriola.
. Desnivell esquiable: 550 m de desnivell, des del sector de Cap del Bosc (2150 m) fins al Pla de Masella (1600 m) i cap a Coma Oriola (1950 m)
. Km oberts: 6 km esquiables

A partir del cap de setmana:
. S'aniran obrint sectors, de manera progressiva, quan les condicions de la neu ho permetin.
. L'estacio romandra oberta ininterrompudament fins a finals de la temporada.

Masella

La Molina

Divendres també obrirà les seves portes la Molina que possarà a disposició dels usuaris la Pista Llarga així com el jardí de neu. El divendres dia 13 serà una jornada de portes obertes gratuïta per tothom que s'apropi a l'estació. L'estació nomes obrirà els caps de setmana fins al proper 28 de novembre quan donarà per inaugurada la temporada.

Els reptes d’aquesta temporada

La Molina continua enllestint els preparatius per acollir els Campionats del Món d’Snowboard del 2011 a les seves instal·lacions. En aquest context s’emmarca la celebració, el cap de setmana passat, de l’acte que va servir per donar l’autèntic tret de sortida a la temporada de neu 2009/10: el Barcelona Snow Show, un espectacle que es repetirà en la cerimònia inaugural dels Campionats de l’any que ve. S’hi va disputar una prova de la Copa del Món LG d’Snowboard FIS en la modalitat de Big Air, però no serà l’única de la temporada.

Grandvalira - Pas de la Casa

Grandvalira

Grandvalira avança la temporada i obrirà les portes de Grandvalira-Pas de la Casa i Grau Roig el proper dissabte 14 de novembre. Les últimes nevades, que han deixat gruixos de fins a 100 cm, i les immillorables condicions meteorològiques, han propiciat el treball continu de la neu que presenta una qualitat de neu pols en tots els sectors oberts i han garantit les condicions idònies per a estrenar la temporada dues setmanes abans del previst. El preu especial del forfet de dia per esquiar serà de 20€ per adults i 10€ per a infants, de 6 a 11 anys(*).

A Grandvalira estaran obertes 7 pistes, que suposen un total de 15 km esquiables, i 4 remuntadors. A Grandvalira-Grau Roig es trobaran les pistes Llarga, Bosc i Pessons i els instal·lacions que estaran en funcionament seran el TSD6 Pic Blanc i el TK Pessons, a la zona de debutants. I a Grandvalira-Pas de la Casa estaran oberts el TSD6 Font Negre i el TSF2 Coll Blanc donant accés a les pistes Directa1, Directa2, Tucs i Fletxa del sector de Pas de la Casa. Els dos sectors oberts estaran enllaçats entre ells per pista. Els serveis d’Escola d’Esquí i Snowboard i diversos punts de restauració (el restaurant Costa Rodona, el Xirixuca Pulka o el Self Cubil) estaran oberts.

Per als apassionats de la neu que encara no tinguin el forfet de temporada, poden adquirir-lo per només 550 euros amb accés il·limitat durant tota la temporada a Grandvalira i podran comprar-lo a la web www.grandvalira.com o a la botiga de Grandvalira situada a l’edifici del telecabina de Grandvalira-Canillo.

Calendari Grandvalira fins al 28 de novembre

14 i 15 de novembre Grandvalira estrena temporada 2009-2010
Del 16 al 20 de novembre el domini romandrà tancat
Del 21 al 27 de novembre el domini estarà obert
El 28 de novembre està prevista l’obertura general de domini

(*) El preus del forfait de dia per esquiar son vàlids fins al 28 de novembre.

Artículos relacionados:

  • La nevada en imatges Publicado el 09/11/2009
  • Arriben les primeres neus Publicado el 06/11/2009

4 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    12/11/2009 13:45
    #1
    BONA TEMPORADA ¡¡¡¡¡¡¡.

    A VEURE SI COINCIDIN AMB ALGUNA.

    ;) :+: :+: :+: :+: :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    12/11/2009 15:04
    #2
    A veure!! Que a Sölden no ens vam creuar!! ;)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    12/11/2009 16:02
    #3
    Lisboa - Pirineu: 1.300 Km
    Pirineu - Lisboa: 1.300 Km

    :crying: :crying: :crying:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #4
    Fecha comentario:
    12/11/2009 17:12
    #4
    Que llastima,m´encantaria estar alli amb vosaltres!!!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: