Queralt Castellet a Nova Zelanda

Queralt Castellet a Nova Zelanda
La snowrider sabadellenca Queralt Castellet es troba d'estada de pretemporada a Nova Zelanda, concretament a un pipe que li porta bons records com és el de Cardrona. La rider catalana segueix així preparant-se per a la propera prova de la Copa del Món que es disputarà a l'estació suïssa de Saas Fee.

Lluny de casa, dels amics i de la família es troba la sabadellenca Queralt Castellet. Amb només 20 anys i un llarg palmarès a les seves esquenes, Castellet afronta una de les etapes més importants de la seva carrera. Per això ha decidit aprofitar una gran oportunitat i anar-se'n a Nova Zelanda a entrenar i millorar la seva tècnica. "Vaig venir a una prova de la Copa del Món aquí i vaig sentir que donaven l'oportunitat a alguns riders a venir a entrenar-se al pipe i no l'he deixat escapar, aquí hi ha el millor pipe del món", ha explicat Castellet. Entre 20 i 30 riders es troben en aquests moments a l'estació d'esquí de Cardrona a Nova Zelanda polint el seu estil, la seva tècnica, i preparant la temporada. "Aquí hi ha les millors -a excepció de les xineses-, i per això estic contenta perquè sé que significa fer un pas endavant per mi estar aquí", comenta Castellet.

La sabadellenca ja duu uns dies a Austràlia, on s'ha adaptat ràpidament i gaudeix de la neu: "Aquí és hivern i a Europa just comença, de manera que els pipes estan gelats i és perillós, està molt bé està aquí perquè la neu és excel·lent", afegeix la sabadellenca. La pretemporada de la sabadellenca està sent exigent, entrenaments durs per millorar poc a poc la tècnica: "Quan tanquen les pistes al públic entrenem nosaltres al pipe, és divertit però molt dur", explica Queralt.

Copa del Món a Suïssa

El dia 25 d'octubre la sabadellenca agafa l'avió de tornada. Arriba el dia 27 i continuarà amb la seva preparació. La primera cita de la temporada serà el 6 de novembre a Suïssa. "Espero estar al cent per cent i tenir certa avantatge respecte a les competidores que no han pogut estar aquí ni preparar amb tant bones condicions la temporada", ha conclòs Castellet.

Notícia extreta de Ràdio Sabadell.

Artículos relacionados:

  • Queralt Castellet quarta a la Copa del Món a Cardrona Publicado el 27/08/2009

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: