11 i 12 de febrer, Copa del món

11 i 12 de febrer, Copa del món
Markus Waldner, màxim responsable de la FIS a Soldeu quan es va disputar la Copa d’Europa el curs passat, ja va anunciar l’arribada d’un gegant i un eslàlom. Aquestes proves que s'havien de disputar una a la Molina i una a Soldeu van ser assignades per la cobdícia i escasa col.laboració d'alguns dirigents sense escrúpols. Felicitats Soldeu!!

Al calendari del 2012, al febrer, haurien de sortir en color vermell els dies 11 i 12. Què passarà? Markus Waldner, màxim responsable de la FIS a Soldeu, ja ho va avançar quan va assistir al gegant de la Copa d’Europa masculina que es va disputar al febrer a la pista de l’Avet. Allà va confirmar l’arribada d’un gegant de la màxima competició femenina per al febrer del 2012 i només faltava per conèixer la data. Doncs la FIS ja ho ha anunciat, i la pista de l’Avet viurà un dels majors espectacles de l’esquí alpí, l’11 i el 12. “No les teníem totes, però un cop vam veure el calendari de competicions el dubte es va esvair. Inicialment hi havia dubtes, però estem tranquils i continuem dins del calendari de les millors proves. Per tant, tot continua funcionant amb tranquil·litat i la FIS confia en la pista de l’Avet”, va assegurar Carles Visa, director tècnic de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE).

El màxim responsable de la FIS a Soldeu també va confirmar l’arribada de la Copa d’Europa el curs vinent, i la prova de gegant en categoria femenina es realitzarà el 25 de febrer a la mateixa pista de l’Avet. L’altra data per marcar al calendari, però del 2010, és la Copa d’Europa en categoria femenina en eslàlom especial l’11 de març. El curs passat la pista de l’Avet va acollir la Copa d’Europa en categoria masculina i el triomfs van ser per als màxims favorits, l’austríac Philipp Schöerghofer al primer gegant seguit de Jukka Leino i el tercer va ser l’austríac Stephan Görgl. I al segón gegant la victòria va ser Stephan Görgl. El 2012 serà una altra cosa, ja que la pista de l’Avet serà la protagonista de dues proves de Copa del Món.

Roger Vidosa finalitza la preparació a Ushuaia

Els dos primeres espases de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Roger Vidosa i Mireia Mimi Gutiérrez, continuen amb la seva preparació per dur a terme la nova temporada. L’esquiador andorrà continua a Ushuaia (Argentina), però a partir d’avui inicia els cinc dies de repòs després d’una llarga preparació. Fins al 12 d’octubre no tornarà a les pistes i ho farà amb algunes proves FIS a Tignes o Saas Fee. Vidosa està demostrant que ja té pràcticament oblidada la lesió que va patir el curs passat. De la seva banda, l’esquiadora andorrana és al Principat després d’uns dies de descans i avui marxarà cap a França per disputar algunes proves a Tignes. El 30 d’octubre, Mimi Gutiérrez participarà en el Campionat de França i al novembre tindrà una competició a Noruega. “Estan seguint la seva pretemporada particular amb bons resultats. Estem satisfets de la feina que estan duent a terme i esperem que el curs vinent aportin els resultats desitjats”, va indicar Carles Visa, director tècnic de la FAE.

Notícia extreta del Diari d'Andorra.

Artículos relacionados:


2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    28/09/2009 07:42
    #1
    David:

    no es va fer cap slalom, van esser 2 gegants

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    28/09/2009 08:41
    #2
    De fet a la notícia parlaven només d'un eslàlom ... ainss ... periodistes!! :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

    Després ho corregeixo ;)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: