Acomiada la temporada amb nosaltres

Acomiada la temporada amb nosaltres
Un any més torna a tocar a la seva fi la temporada, una espectacular temporada. Així doncs si vols acabar la temporada com cal no ho dubtis i fes-ho amb nosaltres, els auténtics Malalts de Neu que seguim al peu del canó fins a que no quedin remontadors oberts ... o una clapa de neu on fer les piades. Ens veiem a Arcalís pel pont de maig!!

Tot i que Masella i Boí Taüll Resort aguantaran obertes fins el següent cap de setmana hem pensat que Arcalís és una opció molt adient per la seva inmillorable orientació i alçada i aquest any que la tenim oberta fins al maig hem de seguir intentant demostrar a les estacions que obrir en aquestes dates podria ser interesant si es promouen les activitats adients per l'època i també, obviament, engrescar als usuaris a gaudir de la neu a la primavera.

Així que si vols compartir amb nosatres el darrer pont de la temporada d'esquí t'esperem a Arcalís per gaudir de les grans quantitats de neu que encara acumula l'estació andorrana, si vols seguir aquest tema no ets perdis el tema que tenim obert al respecte al nostre fòrum, allà anirem informant de tot el que anirem preparant per aquesta trobada ... no us la perdeu que alguna sorpreseta us tenim preparada ... així que ja ho sabeu, us esperem els dies 1,2 i 3 de maig a Arcalís, si no pots venir tots doncs no dubtis a venir encara que sigui un, seràs igual de ben rebut.

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    21/04/2009 15:38
    #1
    L'esquí de primavera és fenomenal.!
    Diumenge passat a Vallter 2000 la temperatura, (força baixa) va permetre gaudir d'unes condicions de neu bones. Gruixos espectaculars.! Molt poca gent.! I feia bon "solet" que cremava la pell.! (Poseu-vos crema..!) I a la tarda, disfrutar a la terrassa d'una "birra" ben fresqueta amb bona companyia. Què més podem demanar.? Salut i neu fins que en quedi.!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    21/04/2009 23:42
    #2
    Marmota,me acabas de convencer y subo este finde a vallter pernoctando en el pastuira para no alejarme mucho de mi nieve querida.Nos vemos en vallter. ;) :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: