Una allau mata un esquiador a Eina

Una allau mata un esquiador a Eina
Ahir va morir un esquiador sepultat per una allau al massís nord-català de Cambresdases, tal com ja avançavem fa uns dies el risc d'allaus era molt elevat a la zona degut a les intenses nevades i el temporal de vent que vam viure aquesta passada setmana, l'esquiador que era guía de muntanya va morir sepultat mentre que el seu company va poder ser rescatat en estat de xoc però amb vida. Un cop més hem de cridar a la prudència i l'atenció per l'elevat risc d'allaus. Descansi en pau.

Un esquiador va morir i un altre va quedar ferit ahir a causa d'una allau al massís de Cambresdases, a la Catalunya del Nord. La víctima era guia d'alta muntanya i treballava a l'estació d'Eina (Alta Cerdanya). En el moment dels fets, esquiava fora de pistes amb un company. En ser alertats de l'allau, els gendarmes d'Osseja (Alta Cerdanya) van anar de seguida al lloc dels fets, però només van trobar viu un dels dos esquiadors. El supervivent va quedar en estat de xoc i va ser traslladat a l'hospital de Perpinyà.

D'altra banda, els bombers van rescatar ahir al migdia amb helicòpter una veïna de Gironella, de 34 anys que anava acompanyada d'una altra persona, que es va fer una fractura a la cama mentre feia esquí de muntanya a Lles de Cerdanya, i va ser traslladada a l'hospital comarcal de Puigcerdà. L'accident es va produïr concretament, a la zona de sota del cim de Tossa Plana, per la banda sud. L'accident va passar poc després de la una del migdia d'aquest dissabte.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: