Grandvalira rep la certificació ISO 14001

Grandvalira rep la certificació ISO 14001
Grandvalira-SAETDE ha estat certificada per DNV amb la certificació ISO 14001 que reconeix la seva gestió en matèria mediambiental. Amb aquesta nova certificació SIG, de gestió de qualitat, medi ambient i prevenció de riscos laborals, Grandvalira fa de la millora continua el seu lema.

Grandvalira-SAETDE ha estat certificada amb un sistema integrat de gestió (SIG) en matèria de qualitat (ISO 9001), medi ambient (ISO 14001) i prevenció de riscos laborals (OHSAS 18001). Albert Canadell, director comercial de DNV a Espanya, va atorgar ahir dimecres a les oficines de Grandvalira la certificació a Joan Viladomat, president de Grandvalira.

L’obtenció de la certificació SIG, un sistema de gestió internacional, reconeix a Grandvalira-SAETDE les seves actuacions en matèria de qualitat, medi ambient i seguretat. La gestió de Grandvalira-SAETDE en l’àmbit mediambiental es consolida en tres eixos principals d’actuació: la minimització de l’ús de l’aigua, l’optimització del consum d’energia i una bona gestió dels residus.

Claudia Gabernet, sotsdirectora de qualitat i medi ambient de Grandvalira-SAETDE, menciona que el sistema de qualitat de Grandvalira-SAETDE treballa en l’anàlisi per detectar punts febles i permet plantejar nous objectius de millora per arribar a l’excel·lència en el servei. Cal avaluar el global de l’empresa, des del plantejament de l’oferta, a la venda de forfets, passant per la gestió de recursos humans i materials, així com per l’activitat tècnica que procura el bon funcionament de totes les instal·lacions i pistes de manera sostenible.

Grandvalira, un referent als Pirineus

Grandvalira-ENSISA es va convertir en pionera al ser la primera estació d’esquí al Pirineu en aconseguir l’ISO 9001. Aquesta temporada 07/08, Grandvalira-ENSISA va renovar la certificació en els sistemes de gestió internacional, ISO 9001, referent a la Qualitat, i ISO 14001, referent al Medi Ambient. Gràcies a aquesta última certificació aconseguida per Grandvalira-SAETDE, les dues empreses explotadores de Grandvalira (SAETDE i ENSISA) ja disposen de les màximes certificacions en qualitat i medi ambient. Grandvalira es converteix d’aquesta manera en un referent entre les estacions d’esquí del Pirineu, donat que és una de les primeres en aconseguir aquesta certificació a tots els nivells.

A Grandvalira, be_green*

La passada temporada d’hivern, Grandvalira va activar per primera vegada una campanya dirigida a tots els seus públics, des de l'equip del domini fins als visitants, per a conscienciar als visitants que tinguin un comportament respectuós amb l'entorn a la muntanya. Dintre d'aquesta campanya, Grandvalira ha reforçat les mesures d'estalvi de l'aigua per a minimitzar el consum. També es treballa per consolidar una gestió eficaç dels residus, optimitzar l'ús dels recursos i afavorir la reutilització i el reciclatge. La tercera i última línia d'acció consisteix en protegir la fauna i la flora vetllant per la implantació global d'un sistema de protecció de les espècies autòctones.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    10/07/2008 18:46
    #1
    aixo es bo

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: