Temporada 'correcta' a Andorra

Temporada 'correcta' a Andorra
L'associació de les estacions andorranes SkiAndorra qualifica de correcta la passada temporada, tot i que no s'han assolit les vendes previstes s'han superat amb escreix les de la passada temporada. Les minses precipitacions de l'inici han penalitzat els resultats de les estacions andorranes.

Ski Andorra ha tancat la temporada d'hivern amb unes vendes que arriben als 2.282.000 dies d'esquí, una xifra important que supera la de la temporada passada però no les expectatives de l'ens.

La directora d'Ski Andorra, Marta Rotés, va definir la temporada com a "correcta", assumint que no s'han assolit els objectius marcats. Tot i haver incrementat les vendes en el 12% respecte de la temporada passada, les xifres encara se situen el 10% per sota de la temporada 2004-2005, en què es van vendre dos milions i mig de forfets.

Rotés va apuntar la manca de confiança generada per les minses precipitacions del principi de temporada, com a causa de no haver aconseguit superar les expectatives marcades. Aquesta desconfiança es va evidenciar en la tardança dels esquiadors a l'hora de realitzar les seves reserves, així com en el canvi de destí d'alguns esquiadors, que van optar per esquiar a pistes més elevades per tenir assegurada la neu.

Si bé els primers mesos la poca neu caiguda feia preveure que es repetirien les xifres de la temporada 2006-2007, actualment les condicions de la neu són perfectes. "La gent cada cop vol començar més d'hora a esquiar, i també acabar abans", va assenyalar Rotés, que creu que hi va haver una falta de comunicació efectiva als esquiadors per revifar el final de temporada. La col.laboració amb Govern també s'ha començat a fer palesa. Més enllà de les accions promocionals conjuntes, aquest any es va posar en funcionament, després de les reivindicacions dels dominis esquiables, el transport a pistes. "És vital facilitar-li el transport als clients", va dir la directora d'Ski Andorra. El servei, però, va iniciar-se molt tard i la repercussió va ser poc significativa. "Esperem que de cara a l'any que ve es millori l'organització i s'informi millor els esquiadors", va afirmar Rotés.

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: