Rectificació notícia FESNEU

Rectificació notícia FESNEU
L'entitat que es va crear a Llivia el passat divendres ens ha fet arribar algunes puntualitzacions sobre la notícia que us donavem el passat diumenge que us fem arribar per tal que no hi hagin malentessos amb la notícia. Des de Malalts de Neu volem agraïr al Sr Marcel Cardeña els seus comentaris i la seva ajuda per donar-vos l'informació més fidel a la realitat.

L’Associació Catalana per la Formació d’esports de neu amb seu a Llívia (Cerdanya) es va constituir el passat divendres. L’entitat s’ha creat a partir dels professionals del sector davant la necessitat de regular la formació i la titulació dels monitors d’esquí segons marca l’actual Llei de l’esport, informa el FESNEU.

La constitució va tenir lloc a Llívia amb la signatura del president, Marcel Cardeña; el vicepresident, Lluís Breitfuss; la secretària-tresorera, Maite Martí: i com a socis d’Honor, l’alcalde de Llívia, Josep Pous; el d’Alp, Cosme Ruaix; el president de la Federació Catalana d’esports d’hivern, Ramon Carreras, i el president d’AEPEDI, Hans Breitfuss.

FESNEU serà l’associació catalana per la formació que conjuntament amb la Federació Catalana d’Esports d’Hivern duran a terme el bloc específic de les titulacions de l'IES Abat Òliba de Ripoll i l’IES CAR de Sant Cugat. L’objectiu a curt termini és de fer una part de la formació a les estacions d’esquí d'Alp 2500 (La Molina i Masella) amb els seus complements teòrics als equipaments escolars de Llívia. Els alumnes dels IES Abat Oliba (Ripoll), IES CAR de Sant Cugat, seran els que donaran el títol i impartiran la part del bloc comú, pràctic i complementari del curs a Ripoll o Sant Cugat, i la part especifica es farà a la Cerdanya.

Marcel Cardeña va assegurar que el FESNEU s’ha format pensant en la qualitat dels formadors i en establir uns programes lectius més durs dels que ensenyen d’altres centres. Per al pròxim curs, el FESNEU ja farà les formacions de 1er i 2on nivells i amb la possibilitat de fer un nivell 3. Una de les novetats que es proposa el FESNEU és la de fer els cursos al principi de la temporada d’esquí, de manera que els alumnes que hagin aprovat puguin tenir la titulació en plena temporada alta d’esquí.

Artículos relacionados:

  • Neix una entitat de formació en l'àmbit de la neu Publicado el 09/03/2008

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído:

    Ofertes esquí Compra el teu forfet d'Aramon Vola al millor preu
    Ofertes vols barats a Suïssa Ofertes low cost a MuchoViaje.com Reserva hotel a Aragó