Un bon cap de setmana per esquiar a Andorra

Un bon cap de setmana per esquiar a Andorra
Les estacions andorranes obren amb bones perspectives després de l'esperada nevada. Es preveu una reobertura gradual de les pistes, a mesura que milloren les condicions climàtiques. El temporal de vent va fer caure el ninot de neu ornamental de la rotonda a Andorra la Vella. Gruixos de més d'un metre per aquest cap de setmana i risc d'allaus elevat, atenció a aquest tema els que us agrada el freeride.

Els camps de neu andorrans van tornar a obrir ahir les seves instal.lacions després que el fort temporal de vent i neu de dimecres afectés les estacions d'esquí del país, exceptuant el sector de Pal, que va poder mantenir una part de les seves pistes obertes al públic. El fort vent que bufava ahir fins i tot va fer caure el ninot de neu ornamental de la rotonda de la capital.

Segons els representants de les estacions, les nevades arriben en el moment idoni per afrontar amb les millors condicions les vacances de Setmana Santa. Tal com és habitual, el sector d'Ordino Arcalís és el que registra els gruixos més generosos de neu pols amb un total de 110 centímetres a la cota més alta. Pal Arinsal sumava ahir xifres d'entre 60 i 90 centímetres i Grandvalira d'entre 60 i 100.

Al llarg de la jornada, el domini esquiable més gran dels pirineus va anar obrint més pistes a mesura que avançava el dia i les condicions eren més favorables per a la pràctica de l'esquí.

L'estació d'esquí nòrdic de la Rabassa també va rebre amb satisfacció les nevades i va anar obrint progressivament les seves instal.lacions.

Tal com va informar Ski Andorra, per accedir als camps de neu del Principat es necessitaven equipaments especials, tant des de la Massana com des d'Ordino i Canillo.

Durant la tarda d'ahir, es va restringir la circulació a la carretera del Coll d'Ordino, i es va fer obligatori l'ús de cadenes per passar el Port d'Envalira i el Coll de Pimorent.

Les condicions atmosfèriques marcaran la presència d'esquiadors a les pistes durant el pròxim cap de setmana. Ski Andorra va anunciar ahir l'obertura d'entre el 90 i el 100% de les pistes.

Artículos relacionados:

  • Neu nova per tot el Pirineu!!! Publicado el 05/03/2008

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: