Celebració a Grandvalira

Celebració a Grandvalira
Grandvalira reuneix a més de 200 persones en la celebració de la Festa del Foc i la Neu. A Coll Blanc es pot visitar l'estàtua en homenatge a Francesc Viladomat i l'exposició dels 50 anys d'història de Grandvalira-Pas de la Casa que es van inaugurar el passat 29 de desembre amb un espectacle de focs artificials i una espectacular baixada de torxes.

En un ambient de festivitat absolut, Grandvalira va celebrar el 29 de desembre el primer acte previst de l'agenda de commemoració dels 50 anys de Pas de la Casa-Grau Roig: la Festa del Foc i la Neu.

Més de 200 persones es van sumar a aquesta celebració durant el descens de torxes més multitudinari d'aquests 50 anys que va tenir lloc en la pista Directa de Grandvalira-Pas de la Casa. Un total de 200 monitors de l'Escola d'Esquí i Snowboard van realitzar aquest espectacular descens que va culminar amb un espectacle de focs artificials que es va poder gaudir des de tot el poble de Pas de la Casa. Tots els visitants que van presenciar l'acte es van sumar a la celebració amb vi calent, coca i xocolata.

Baixada de torxes al Pas

En un acte més íntim, a Coll Blanc de Grandvalira-Pas de la Casa, es va inaugurar l'estàtua en homenatge a l'esquiador Francesc Viladomat, fundador de Pas de la Casa-Grau Roig. L'estàtua estarà oberta al públic, igual que l'exposició d'imatges dels 50 anys d'història de l'estació que romandrà oberta al públic tota la temporada en el restaurant Coll Blanc situat a 2.500 metres d'altitud a Grandvalira-Pas de la Casa.

L'exposició permanent reflecteix el canvi que ha experimentat l'estació al llarg d'aquests 50 anys d'història. Paisatges blancs, imatges en blanc i negre, un record que es convertirà en cita indispensable per als amants de la neu i els esports blancs.

Al llarg d'aquesta temporada, Grandvalira ha preparat diferents actes especials amb motiu de la celebració del 50 aniversari de la fundació de Pas de la Casa-Grau Roig.

Estàtua en homenatge a l'esquiador Francesc Viladomat

Artículos relacionados:

  • 50 anys del Pas: La realitat d'un somni Publicado el 29/11/2007

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: