Alp2500 comunicada amb bus

Alp2500 comunicada amb bus
El domini d'Alp de moment restarà unit amb un bus que farà de llançadora entre La Molina i el Pla de Masella, això serà així mentre no es pogui obrir la conexió física a la Tossa d'Alp, cosa que esperem que sigui ben aviat.

Alp2500 no pot encara obrir el seu enllaç per pistes, per tant i mentre duri aquesta situació les dues estacions que en formen part han possat a disposició dels usuaris del forfet de temporada d'Alp2500 un bus que circularà entre el Masella (Davant del lloguer al Pla de Masella) i la Molina (Davant del centre mèdic a Muntanya Sagrada). El bus funcionarà de 8:30 a 12:30 i de 14 a 17 h amb una freqüència de pas de 30 minuts.

Pel que fa a aquest cap de setmana cal destacar l'Inocentada del dia 29 a la Molina i la primera parada de l'SPK Freeski Tour by Salomon, també a la Molina, i és que l'estació està apostant fort pel freestyle de qualitat arran de l'adjudicació dels Mondials d'Snowboard.

La Molina obrirà aquest cap de setmana 19 (8 verdes, 5 blaves, 5 vermelles i 1 negra) de les seves 45 pistes, totalitzant 17 kms de pistes obertes amb gruixos d'entre 25 i 45 cms de neu pols/dura. I bones previsions de sol fred per al cap de setmana, tot i que com tots segur que el que voldrien sería rebre una bona nevada ... sembla que els Reis ens la volen portar ...

I pel que fa a Masella, doncs aquesta te tot el desnivell obert, 935 m des de la Tosa al Pla de Masella, amb 31 kms de pistes obertes amb gruixos d'entre 30 i 50 cms. Tots els remontadors són obers i l'snowpark ja compta amb 8 mòduls i 2 salts.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: