Agenda nadalenca de Grandvalira

Agenda nadalenca de Grandvalira
Grandvalira celebra la Festa del Foc i la Neu dins els actes del 50è aniversari de Pas de la Casa-Grau Roig. Durant l’acte, que tindrà lloc el proper dia 29 de desembre, es realitzarà la baixada de torxes més multitudinària del domini i s'inauguraràn d'una banda una exposició permanent de fotografíes històriques i de l'altra una estàtua homenatge al fundador de l'estació del Pas de la Casa: Francesc Viladomat.

Grandvalira inicia els actes de commemoració del 50è aniversari de Pas de la Casa-Grau Roig previstos per la temporada amb la Festa del Foc i la Neu, que tindrà lloc el proper dia 29 de desembre a Grandvalira-Pas de la Casa.

A les 18:30 hores, a la pista Directa de Grandvalira-Pas de la Casa, s’iniciarà el descens de torxes més multitudinari dels 50 anys d’història de Pas de la Casa-Grau Roig en el qual participaran els monitors de l’Escola d’Esquí i Snowboard. Aquest espectacular descens culminarà amb un espectacle de focs d’artifici que anirà a càrrec de la reconeguda companyia pirotècnica Caballer de València. Aquesta nit màgica conclourà amb una gran festa a peu de pista on es repartirà vi calent, coca i xocolata per a tots els assistents.

Baixada de torxes a Soldeu

Així mateix, a la tarda tindrà lloc, al Coll Blanc de Grandvalira-Pas de la Casa, la inauguració de l’estàtua en homenatge a l'esquiador Francesc Viladomat, que va fundar Pas de la Casa-Grau Roig el 1957 quan va emprendre la instal·lació del primer telesquí a Andorra. L’estàtua estarà oberta al públic a partir del dia 30, dia en el qual també es podrà visitar una exposició d’imatges dels 50 anys d’història de l’estació al restaurant Coll Blanc situat a 2.500m d'altitud a Grandvalira-Pas de la Casa.

L’exposició permament reflectirà el canvi que ha experimentat l’estació al llarg d’aquests 50 anys d’història. Paisatges blancs, imatges en blanc i negre, tot un record que es convertirà en cita indispensable pels amants de la neu i dels esports blancs.

La màgia del Cap d’Any i de Reis

A aquesta celebració, cal sumar-hi tots els actes que té Grandvalira programats per celebrar el Nadal. Per a la nit de cap d’any, Grandvalira prepara una de les celebracions més tradicionals del domini esquiable. El dia 31 de desembre la jornada d’esquí conclourà amb la baixada de torxes a Grandvalira-Soldeu, per tal d’acomiadar l’any. A la vegada, el Restaurant d’Encant Roc de les Bruixes oferirà un sopar de cap d’any a la llum dels estels a 2.000m d’altitud. Els comensals podran gaudir d’aquest sopar amb plats com escalopa de foie gras amb pomes laquejades a la sidra i reducció a l’aceto balsàmic di modena reserva del 97. Al restaurant s’accedirà a través del telecabina de Grandvalira-Canillo que estarà obert especialment per a l’ocasió. A més, el camí des del telecabina fins al restaurant estarà marcat per torxes. S’haurà de reservar taula abans del 27 de desembre.

I el 5 de gener, la màgia tornarà al domini de la mà del tres protagonistes més apreciats pels nens, els Reis Mags d’Orient. Aquests arribaran al domini de forma espectacular sobre una màquina trepitjaneu, descendint per les pistes de Grandvalira fins al poble de Pas de la Casa. La visita de Ses Majestats d’Orient vindrà acompanyada de regals i finalitzarà amb una baixada de torxes pels monitors per la pista Directa I a Grandvalira-Pas de la Casa.

AGENDA ACTIVITATS PER NADAL

Arribada del Pare Noel - 24 de desembre
Horari: de 11 a 13:30 hores
Lloc: Jardins de neu de Grandvalira-Pas de la Casa i Grandvalira-Grau Roig

Festa amb el Pare Noel - 24 de desembre (Grandvalira-Soldeu)
Horari: 19 a 20:30 hores
Baixada del Pare Noel per les pistes de Grandvalira amb trineu de gossos i torxes i festa a la plaça del Telecabina de Soldeu amb Xocolata i regals pels assistents.

Festa Mickey Snow Club – 28 de desembre
Horari: de les 11 a les 13 hores
Xocolatades, caramels, moltes sorpreses i animacions pels més petits
Lloc: Grandvalira-El Tarter

Baixada de torxes de Cap d’Any - 31 desembre de 2007
Horari: a les 18:30 hores (Pista Avet)
Lloc: Grandvalira-Soldeu

Arribada dels Reis Mags i Baixada de torxes- 5 de gener de 2008
Horari: de les 15 a les 19 hores
Lloc: Xirixuca Font Negre a Grandvalira-Pas de la Casa
Horari baixada de torxes: 19 hores

Festa Mickey Snow Club – 4 de gener
Horari: de les 11 a les 13 hores
Xocolatades, caramels, moltes sorpreses i animacions per els més petits
Lloc: Grandvalira-Grau Roig

Artículos relacionados:

  • 50 anys del Pas: La realitat d'un somni Publicado el 29/11/2007

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: