Torna un any més la festa del Club Piolet

Torna un any més la festa del Club Piolet
El dissabte 22 de març vinent, Vallnord Pal celebra una de les festes infantils més esperades de l’any, la Festa de la Neu del Club Piolet d’Andorra Televisió. L’esdeveniment, en què es preveu que participaran centenars de famílies sòcies del club, tindrà lloc, entre les 10.00 i les 14.00 hores, a la Caubella del sector Pal. És una edició carregada de novetats, com ara l’estrena de la nova cançó del club o la participació del personatge infantil Pocoyó.

La Festa del Club Piolet, el club infantil de Ràdio Televisió Andorrana (RTVA), torna a Vallnord per novè any consecutiu. L’esdeveniment tindrà lloc dissabte vinent, dia 22 de març, al matí, a la plaça de la Caubella de Pal, i s’hi podrà accedir mitjançant el telecabina de la Massana.

La festa és oberta a tots els socis de manera gratuïta i les persones que encara no en siguin sòcies podran inscriure’s al club el mateix dissabte. Els visitants podran gaudir de la neu i de l’esquí, així com de tota mena d’activitats, com ara espectacles de teatre i dansa, tallers, sorteigs de regals o cotxes elèctrics.

Segons expliquen des de la direcció del Club Piolet, aquest any esperen rebre més visitants que durant l’edició passada, quan hi van participar prop de 1.200 persones. «L'Andi ja és un personatge consolidat entre els espectadors i, amb el Piolet, va visitar les escoles andorranes durant el mes de desembre, i això ha permès estrènyer la relació amb els socis», explica Agustí Franch.

Club Piolet Vallnord Pal

També cal destacar la incorporació de novetats al programa de l’esdeveniment, com ara l’estrena de la nova cançó del club, que aviat formarà part de la graella televisiva, o l’espectacle El Piolet vol ser artista, protagonitzat pel Piolet i el seu amic Andi. Així mateix, per primera vegada, també participarà en l’esdeveniment el personatge infantil Pocoyó.

En la novena edició, la Festa de la Neu torna a tenir lloc al sector Pal, ja que, com explica Franch, «és el sector més familiar d'Andorra i disposa de l’espai idoni». Aquesta serà la primera vegada que es destinarà una part dels beneficis a una causa solidària, ja que, gràcies a Multisegur, l’UNICEF rebrà cinc euros per cada soci que hi participi.

Vallnord i Nevasport t'hi conviden

Si voleu asistir amb tota la família Vallnord i Nevasport us hi conviden a aquesta festa. Vallnord ha posat a la vostra disposició una estada per a dos adults i dos nens mitjançant un concurs que acaba avui a Nevasport.com i al que encara us podeu inscriure seguint aquest enllaç.

 

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: