Les estacions d'FGC celebren el World Snow Day

Les estacions d'FGC celebren el World Snow Day
Un any més en motiu del World Snow Day les estacions del Ferrocarrils duran a terme diferents activitats per tal d'apropar als nens al món de la neu. Aquesta iniciativa de la FIS que nèixer com SnowKidz té com a objectiu ensenyar el món de la neu als més petits per tal que s'hi sentin identificats.

La Molina

El 19 de gener la Molina comptarà amb la presència d'esquiadors invidents, entre ells l'Anna Cohí, discapacitada visual i membre de l’Equip Paralímpic Espanyol d’Esquí Alpí entre el 2003 i el 2010, que farà una xerrada i realitzarà baixades amb invidents i participants sense discapacitats però amb ulleres especials que vulguin provar què és baixar una pista sense veure-hi.

Tothom que vulgui participar-hi es pot inscriure a través del web de l'estació o enviant correu electrònic a: isarle@lamolina.cat

Més informació: www.lamolina.cat

Port Ainé – Espot

En motiu del World Snow Day, les estacions de Port Ainé i Espot organitzen diferents actes. Port Ainé organitza el dissabte 18 de gener una excursió nocturna amb raquetes a partir de les 6 h de la tarda i a Espot es farà una xocolatada popular i rutes de descoberta amb raquetes de neu el diumenge 19 de gener.

Més informació: www.skipallars.cat

Raquetes a Port Ainé

Vall de Núria

El 19 de gener Vall de Núria es suma al World Snow Day amb la ja clàssica Nit del Papu, una festa local en la que es farà una baixada de torxes, amb esquiada nocturna per pistes amb servei de brou calent i aperitiu. L’snowpark estarà obert en horari nocturn i al Bar Finestrelles hi haurà Graellada i música en viu a càrrec de “Torn de Nit”. Més ambient impossible!

El dia 18 de gener, aprofitant que el Cremallera amplia l’horari amb un tren a les 23.00 i un a la 01.00, es celebrarà també la sortida Raquetes sota la lluna plena.

Més informació: www.valldenuria.cat

Vallter

El 19 de gener es portarà a terme la Matinal Esquí de Muntanya, una activitat organitzada pel Ski Club Camprodon. Aquest any aquesta activitat passarà pel Clot de la regalèssia, Bacivers i Bastiments.

En motiu del World Snow Day a Vallter s’oferirà una degustació de tapes als bars de l’estació.

Més informació: www.vallter2000.com

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: