FGC regala forfets i bitllets

FGC regala forfets i bitllets
FGC regala forfets i bitllets dels cremalleres amb la compra de targetes T-10. Durant el mes de desembre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posa en marxa la campanya “Compra FGC i suma Nadal“, amb la qual ofereix regals dels seus productes turístics per la compra de T-10.

A partir de demà dilluns, 2 de desembre, i fins al dia 31, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya activa la campanya “Compra FGC i suma Nadal“, amb la qual regalarà alguns dels seus productes turístics per als clients que comprin targetes T-10 a les màquines expenedores de les estacions d’FGC.

L’objectiu de la campanya és, a més de promocionar l’ús del transport públic, motivar als clients a fer ús dels productes turístics i conèixer les destinacions de muntanya d’FGC.

Així, per la compra de targetes T-10 per un import equivalent o superior a 50 € es podrà triar un dels següents regals:

  • 1 forfet de dia per esquiar en una de les estacions del Grup FGC (La Molina, Vall de Núria, Vallter, Port Ainé i Espot)
  • 2 bitllets per al cremallera de Vall de Núria 
  • 2 bitllets per al cremallera i els funiculars de Montserrat

Els rebuts impresos del pagament de la compra de les targetes T-10, s’hauran de bescanviar a la botiga d’FGC ubicada al Triangle de Barcelona, als Centres d’Atenció al Client de Pl. Catalunya i Pl. Espanya, o als agents de les estacions de la línia Barcelona-Vallès (Pl, Catalunya, Provença, Gràcia, Muntaner, Sarrià, Av. Tibidabo, Sant Cugat, Universitat Autònoma, Sant Quirze, Sabadell Estació, Rubí i Terrassa Rambla) o de la línia Llobregat-Anoia (Pl. Espanya, L’Hospitalet, Cornellà, Sant Boi, Martorell Central, Martorell Enllaç, Manresa Alta i Igualada).

Campanya Compra FGC i suma Nadal

5 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    02/12/2013 14:08
    #1
    I als que cada mes comprem un t-50 que costa el triple que un t-10 no ens doneen ni les gracies... lamentable!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    02/12/2013 15:10
    #2
    La T-10 es la tarjeta multiviaje con la que más pasta ganan. Por ello les interesa vender más la T-10 que cualquier otra tarjeta.
    De todas maneras, yo voy a aprovechar porque el fofait de La Molina no es precisamente de los baratos.

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    03/12/2013 08:45
    #3
    I els que no son de BCN ?...... Que no tenim ferrocarril ?........ Ara que hi penso, bus tampoc, ni metro, ni.....

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #4
    Fecha comentario:
    11/12/2013 18:40
    #4
    atenció que al febrer caduquen! ens enrecordem que al gener apujen el preu i els bitllets amb preu anterior només són vàlids fins al 31 de gener! aquí hi ha truco!
    (que no s'emboliqui tothom a comprar ara...pensant que fan el negoci del segle)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #5
    Fecha comentario:
    11/12/2013 18:52
    #5
    #4 Després de cada canvi de tarifes, hi ha un període de carència en què les targetes emeses amb tarifa anterior encara són vàlides. Aquest període és de dos mesos amb caràcter general i de tres mesos per als títols que tenen una validesa de 90 dies consecutius des de la primera cancel·lació. Així mateix, s’ofereix la possibilitat de bescanviar les targetes caducades que no hagin estat utilitzades ni un sol cop. Aquest bescanvi de títols es pot fer a qualsevol dels Punts TMB.

    karma del missatge: 11 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: