Metre i mig de neu per l'obertura de Vallnord

Metre i mig de neu per l'obertura de Vallnord
El domini de les valls del Nord d'Andorra obrirà portes aquest cap de setmana amb gruixos que van dels 50 als 140 cms de neu pols, una neu d'excepcional qualitat mercés a les generoses nevades dels darrers dies al País dels Pirineus. Benvinguts al Nord!!

L’estació d’esquí de Vallnord obrirà les portes aquest cap de setmana, tal com era previst, amb gruixos de fins a 140 cm de neu pols a la cota més alta d’Arcalís i de 80 cm a Arinsal i a Pal. Pel que fa a la previsió meteorològica, per dissabte s’esperen precipitacions febles, mentre que diumenge el dia serà assolellat.

La neu ha estat generosa durant aquest mes de novembre al Principat d’Andorra, per això Vallnord comença la temporada amb força i obrirà el 80 % de les pistes durant el primer cap de setmana de la temporada, a més de les activitats complementàries a l’esquí d’Arinsal i de Pal.

A Ordino, el sector Arcalís obrirà el 85 % de les pistes amb cotes d’entre 60 i 140 cm de neu pols. El 90 % dels remuntadors estaran a disposició dels visitants, a excepció del teleesquí dels Feixans i el telecadira de Creussans, que donen accés a zones fora de pista. L’acumulació de neu obliga a endarrerir l’obertura d’aquestes àrees fins al pont de la Puríssima.

Vallnord Arcalís

Pel que fa a Arinsal, el fort vent del cap de setmana passat ha afectat algunes zones, que obriran progressivament els propers dies. Amb tot, estaran a disposició dels visitants el 65 % de les pistes, amb cotes d’entre 50 i 80 cm de neu pols, a més del 60 % dels remuntadors. L’enllaç amb Pal, mitjançant el telefèric, estarà obert.

Finalment, Pal obrirà el 90 % de les pistes i el 85 % dels remuntadors. Només estaran tancats els teleesquís del Cubil i dels Coms i el telecadira de la Serra. Pel que fa a les activitats d’aquest sector, com ara les excursions en motos de neu, el múixing, les raquetes de neu i la pista de trineus, entre d’altres, estaran disponibles.

Els serveis de restauració dels tres sectors funcionaran des d’aquest cap de setmana amb normalitat, amb una oferta gastronòmica àmplia i variada. Així mateix, el 30 % del personal temporer ja ocuparà el seu lloc de treball aquest dissabte, mentre que la incorporació total serà progressiva fins a Nadal.

Novetats de la temporada

Aquest any, les novetats més importants de l’estació són, sens dubte, l’aposta pel freeride, amb la publicació d’una nova guia d’itineraris de l’àrea d’Arcalís, i l’organització de les dues proves de la Copa del Món FIS de snowboard cross (SBX). En matèria d’oci, les festes Vallnord Clear Days destaquen a Arinsal, amb una nova proposta d’entreteniment basada en espectacles musicals per a tots els públics, a peu de pista. El sector Pal continua enfocat a les famílies amb productes exclusius, com ara l’Snow Plus Vallnord.

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    29/11/2013 14:36
    #1
    Cada any començo temporada a Arcalís i aquest sembla que sera un festival de neu.

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    29/11/2013 17:04
    #2
    sensacional ! :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: