Arcalís es prepara per a la Copa del Món

Arcalís es prepara per a la Copa del Món
L’equip tècnic de Vallnord-Arcalís, està instal·lant un sistema de neu artificial a la pista d’esquí de la Coma, que acollirà la cita mundialista els propers 11 i el 12 de 2014, una cita que arribarà tot just 15 dies abans dels Jocs de Sotxi, tot i que aquesta disciplina no serà pas olímpica. La instal·lació ocuparà una llargada de 2,1 km i, en total, es disposaran 19 canons de baixa pressió. És previst que l’obra finalitzi a mitjan octubre.

L’estació andorrana de Vallnord ja té la mirada fixada en la Copa del Món FIS de snowboardcross, que es disputarà d’aquí a poc més de mig any, i per primera vegada, a Andorra, a Vallnord-Arcalís. La setmana passada, els tècnics van començar a treballar en la pista de la Coma, amb l’excavació del terreny, i després, un cop s’hagin dut a terme la instal·lació elèctrica i la de les canonades d’aigua i d’aire comprimit, es col·locaran els 19 canons de baixa pressió, que garantiran el bon estat del recorregut durant les dates de l’esperada prova mundial.

El circuit es traçarà 10 dies abans de la competició i, segons ha explicat el director d’Ordino Arcalís, Jean Claude Montané, serà semblant al que va acollir la Copa d’Europa de SBX però «amb més pendent i més ràpid».

Snowboard X a Vallnord
Copa d'Europa a Vallnord

Cal recordar que la Copa d’Europa de SBX disputada a la mateixa estació durant el mes de març passat, va servir per posar a punt les instal·lacions amb vista a la cita mundial i es va tancar amb una valoració molt positiva, malgrat les inclemències meteorològiques puntuals. Montané ha volgut destacar que, amb vista a la Copa del Món, s’està treballant en un pla B per evitar que el mal temps afecti el desenvolupament de la prova.

Obres a Vallnord Arcalís
Obres a Vallnord Arcalís

Artículos relacionados:

 • El circuit de la Copa del Món de SBX passa el test de la FIS Publicado el 09/01/2014

0 Comentaris Escriu el teu comentari


  Escriu el teu comentari

   

  Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
  AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

  Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.  Lo más leído: