Esquiem al juny? Al Pirineu!!

Esquiem al juny? Al Pirineu!!
De sempre això nomes era possible a les glaceres alpines... però aquesta primavera tan fresqueta que estem tenint ha animat a un parell d'estacions a obrir portes: Porté Puymorens i Artouste obren les seves instal·lacions aquest cap de setmana per als... Malalts de Neu!!!

Esquiar al juny al Pirineu és normal, normal per als qui fan servir esquís de muntanya o splitboards, per als més mandrosos no és una oportunitat gaire habitual així que aquest cap de setmana ens toca!!

Porté Puymorent obrirà dissabte i diumenge les seves instal·lacions, en concret les zones de la Mina i la Vignole, quatre pistes (3 verdes i una blava) per treure'ns el mono i sobretot... per dir que hem esquiat al juny al Pirineu amb remuntadors oberts!!!

Cal dir que les previsions són bones i que es podria arribar a veure neu nova, ara mateix sembla que podria estar nevant segons les webcams... i la previsió fins a dissabte tarda/nit és que vagi precipitant, així que pot ser un gran dia de neu, cal dir això si que a la baixada fins a la Vignole s'hauran de fer uns 200 metres caminant fins a la cadira.

Jo hi serè, i tu? Si et vols apuntar al fòrum estem preparant un llistat per als que es vulguin apuntar podem fer una cervesseta post esquí per comentar la jugada!!

Nomes es vendran 600 forfaits dissabte i 600 diumenge, si voleu reservar el vostre ho podeu fer a la plana de Porté on per 15 euros podreu adquirir una d'aquestes petites joies que serà el forfet amb data 1 o 2 de juny. No ens queda gaire cosa més a dir que allà ens veiem!!

Artouste també obrirà aquests dies, per als qui s'hi vulguin apropar podeu trobar més informació aquí.

4 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    29/05/2013 14:17
    #1
    Per cert!!! Estarà oberta de 8 a 13 hores, tot i que recomanen estar-hi sobre les 7:30 per tal de recollir el forfet amb temps :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    29/05/2013 14:31
    #2
    CORAZON PARTIO.
    Hem faria molta il·lusió pujar a aquesta estació que vaig conèixer l' any passat gràcies a malalts de neu i tots els que van aconsellar- me. I de tot cor desitjo que ho disfruteu molt.
    Però, prou de fred, que surti el sol d'una .... Vegada,, sóc productor de fruita dolça , i si no fa calor això no madura, portem 8 dies de retard i l'exportacio no tira prou, amb aquest fred la gent pren te amb pastes en lloc de fruita.
    Però disfruteu molt aquest regal de doble tall que fa la natura.

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    29/05/2013 18:56
    #3
    ¡Qué suerte colegas! :+: :+:

    karma del missatge: 29 - Vots positius: 2 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #4
    Fecha comentario:
    30/05/2013 21:52
    #4
    I amb la que cau ara mateix !! :diable: :diable:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: