5ena trobada de l'Escola Catalana d'Esquí

5ena trobada de l'Escola Catalana d'Esquí
Fa 33 anys es va fundar la primera escola d'esquí catalana, ara amb el temps volen recordar aquells temps llunyans i per això es van trobar per cinquena vegada a Masella.

El passat dia 11 d'Abril es va viure a l'estació d'esqui de Masella la 5ª trobada dels monitors que van fundar la 1ª escola d'esqui del país ara fa ja 33 anys, l'Escola Catalana d'Esquí; una escola d'esquí que va constituir-se en forma de cooperativa, encara amb el franquisme molt arrelat a la majoria de federacions esportives, essent-ne la d'esports d'hivern una de les més controlades per els partidaris de l'àntic règim.

Escola Catalana d'Esquí - Els inicis

El repte no va ser gens fàcil, ja que van viure situacions veritablement difícils per culpa d'unes inèrcies heretades, com ja deiem els tentacles de la dictadura encara eren molt presents a molts estaments. L'experiencia, però, va ser molt creativa per els que van formar part d'aquell col·lectiu d'instructors, la majoria de Masella i la Molina, pel fet de la situació tant exepcional que van patir. L'única estació que els va permetre de treballar va ser Masella, cosa que agraeixen molt, i allò els va permetre l'oportunitat de desenvolupar-se professionalment tant al Pirineu Francés, com a Andorra i també als Alps. Una activitat que, en aquella època, representava un servei que molt poques escoles d'esqui podien oferir.

L'Escola Catalana d'Esquí allà pels 80
La caravana dels anys 80

5ena trobada de l'Escola Catalana d'Esquí
5ena trobada

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    26/04/2013 09:11
    #1
    Molt bona ideea. Felicitats a tots. :)

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    26/04/2013 13:58
    #2
    Em sembla bé i em sembla malament.

    Em sembla bé la iniciativa, l´existència de l´entitat, les reunions, etc, etc.

    El que em sembla malament no, horroròs, es la Gerontocràcia.

    Potser la cosa no és ben bé així, però de vegades les coses no sent realment el que semblen, es perceben que són como sembla ser que són.

    En fi... des d´aquí em permeto fotre cullerada.

    Salut!

    PD: Que segur que en fa bona falta... ;)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: