Vòlei neu... si, si... vòlei neu a Grandvalira!!

Vòlei neu... si, si... vòlei neu a Grandvalira!!
El sector de Grau Roig de Grandvalira acollirà la primera edició del torneig exhibició de vòlei neu que tindrà lloc diumenge 14 d’abril a Grandvalira i on participaran parelles del circuit nacional espanyol de voleibol de platja. L'estació andorrana manté un 70% de les pistes obertes.

El sector de Grau Roig de Grandvalira acollirà la primera edició del torneig exhibició de vòlei neu que tindrà lloc diumenge 14 d’abril a Grandvalira i on participaran parelles del circuit nacional espanyol de voleibol de platja.

La final masculina la jugaran el duet format per Gerard Aguilà i Francesc Plaza contra Albert Gumà i Yamil Yanes. Per la seva banda, les noies disputaran una ronda prèvia que enfrontarà 4 parelles: Laura Garcia i Andrea Gonzalves; Isabel Ribault i Judith Cerqueda; Cristina Pastrana i Mar Millanes; i Mireia Garcia, Martona Garcia i Ana Guevara.

Dia especial per als Grandvalira Fanatics

Per la seva banda, els posseïdors del forfet de temporada de Grandvalira estan d’enhorabona. Per a celebrar que la campanya de neu arriba a la seva fi, tots els Fanatics estan convidats a gaudir d’una jornada d’activitats i diversió pensada en exclusiva per a ells que tindrà lloc al sector d’El Tarter.

El proper diumenge 14 d’abril, des de les 9:00h i fins les 16:00h, podran gaudir d’una baixada cronometrada i després, recuperar forces amb una xocolatada, abans de participar a curses de sacs, d’equilibris o d’una competició d’equips per estirar la corda. Totes les activitats estan dirigides tant a adults com a infants.

Al migdia, per completar la Grandjornada, hi haurà una botifarrada popular, amb música i espectacle final al Restaurant Riba Escorxada.

Hi ha places limitades per a totes les activitats, els que vulguin participar hauran de realitzar la seva inscripció online i tenen temps fins dimecres 10 d’abril. No s’acceptaran inscripcions in situ durant la jornada el diumenge.

Més informació al web de Grandvalira. Inscripcions AQUÍ

El domini manté el 70% de pistes obertes

De cara els propers dies, el domini manté el 86% de la seva superfície i instal·lacions obertes, amb un total de 180 km esquiables repartits en 83 pistes. La cota de neu oscil·la entre els 120 cm a les baixes i els 230 cm a les cotes altes amb una qualitat de neu primavera. Les nevades dels últims dies han deixat 20 cm de neu nova, així que les condicions són idònies per gaudir dels esports blancs.

Recordar que, per celebrar la primavera, Grandvalira posarà en marxa una promoció de preus especials a partir del 15 d’abril i fins el 28, amb què el preu del forfet serà de 30 euros per a adults i de 25 euros per a júniors. Per a infants de menys d’11 anys el forfet serà gratuït. A més, l’estació més gran del sud d’Europa manté l’opció de comprar el passi de matins de 9h a 12h amb una tarifa de 20 euros.

Festa Final de Temporada a l’Hotel Iglú

El diumenge 14 d’abril l’Hotel Iglú tanca les seves portes aquesta temporada i ho farà amb una festa a partir de les 16:30h amb DJ’s posant música a la baixada del sol i esquiada col·lectiva quan aquest es pongui.


CALENDARI D’ESDEVENIMENTS

14.04.2013 Campionats Socials SEC. Pista Paniquera, Soldeu. (GS). Matí. Totes les categories. Organitza SEC

14.04.2013 Programa Grandjornada Fanatics

9:15-10:00h REPARTIMENT DE DORSALS

Peu del Telesquí Font Roges a Grandvalira-El Tarter

10:00h-12:00h CURSA CRONOMETRADA I XOCOLATADA

Peu de pista Esparver a Grandvalira-El Tarter

12:00-14:00h ESPAI DE MULTIACTIVITATS

                         Peu de pista Esparver a Grandvalira-El Tarter

14:30h-16:00h BOTIFARRADA POPULAR, MÚSICA I ESPECTACLE FINAL

Terrassa del restaurant Riba Escorxada a Grandvalira-El Tarter

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: