Grandvalira celebra el Sant Valentí més solidari

Grandvalira celebra el Sant Valentí més solidari
Uns 200 esquiadors, incloent nens i nenes de l’Escola d’Esquí i Snowboard, han participat en aquesta singular acció. L’estació andorrana ha donat a la Fundación Española del Corazón un percentatge de la recaptació aconseguida avui amb la venda de forfets.

Grandvalira ha organitzat aquest matí una acció especial en favor de la Fundación Española del Corazón (FEC) amb motiu de la celebració del dia de Sant Valentí. Uns 200 esquiadors, inclosos els petits amants de la neu de l’Escola d’Esquí i Snowboard del sector de Grandvalira-Grau Roig, han participat baixant per la pista amb grans globus vermells que han unit formant un espectacular cor de 100m2 sobre la neu.

L’estació ha realitzat una donació a través de la seva fundació, Grandvalira Social, d’un xec per valor de 3.128€ a la Fundación Española del Corazón. El donatiu, corresponent a l’1% de la recaptació aconseguida avui amb la venda de forfets, es destinarà a finançar projectes per a la investigació i el desenvolupament de noves teràpies o mecanismes per combatre les malalties cardiovasculars.

Acte seguit, tots els participants han deixat anar els seus globus al cel perquè volessin, simbòlicament, a favor de la FEC, oferint una espectacular imatge de tancament per un acte singular mai abans dut a terme a Grandvalira.

Un dels portaveus de Grandvalira Social ha valorat l’esdeveniment realitzat avui com “una gran experiència per tot l’equip de Grandvalira. L’acció duta a terme avui ha tingut una excel·lent acollida per part dels nostres clients, que han gaudit i han estat solidaris amb la compra dels seus forfets en un dia tan assenyalat com és, per molts, Sant Valentí”. Tanmateix, ha conclòs: “Estem orgullosos de poder contribuir a que la Fundación Española del Corazón pugui seguir desenvolupant projectes relacionats amb la salut cardiovascular i de fer-ho amb accions especials com la d’avui”.

Per la seva banda, el Dr. Leandro Plaza, president de la Fundación Española del Corazón (FEC), ha remarcat: “És un honor per la FEC que una entitat que promociona l’esport com Grandvalira aposti per la investigació de les malalties cardiovasculars, ja que a dia d’avui segueixen sent la primera causa de mort a tot el món”.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    16/02/2013 22:56
    #1
    Crec que el percentatge o els calers estan malament... com pot ser que l'u per cent siguin més de 3000€?

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: