Els Nadals han anat bé a les estacions

Els Nadals han anat bé a les estacions
Obviament no a totes, n'hi han com Vallter 2000 que com aquell que diu no ha pogut gairebé ni obrir portes. Però a Baqueira o Vallnord les coses no han anat malament. L'estació aranesa porta força dies amb unes condicions fantàstiques i el domini andorrà mercés a la feina de canons i maquinistes presenta un molt bon aspecte.

Des de Baqueira els Nadals es valoren molt i molt positivament, l'estació aranesa és l'única de les grans que pot dir que es oberta a la seva totalitat, i ja fa dies que gaudeix d'excel·lents condicions d'innivació. Fet que clarament l'afavoreix al davant d'altres opcions com poguin ser les estacions aragoneses o les andorranes.

Baqueira Beret - Nadals 2012/13

Tot i això les andorranes presenten un magnífic aspecte, Vallnord és a prop del tot obert però encara manca una nevada que acabi d'ajudar l'estació allà on no arriba la producció de neu, tot i això tal com es pot veure als partes de neu que deixen els usuaris a Infonieve el grau de satisfacció és força alt. La seva veïna Grandvalira compra amb 170 quilòmetres de pistes esquiables, tot un món, són molts i molts quilòmetres però com al cas de Vallnord encara manca aquella nevada definitiva pel tot obert.

Per l'estació aranesa han passat aquests dies de Nadal més de 166.000 usuaris, sent el dia 29 de desembre amb 19.000 el dia de més afluència segons informa la pròpia estació. A més a més aquest afortunats van rebre algunes visites de les nevades que han deixat aquests dies a Baqueira més de mig metre de neu nova.

Ordino Arcalís - Vallnord

Pel que fa a Vallnord ha registrat una afluència mitjana de prop de 9.000 usuaris des del Nadal fins al dia de Reis, amb puntes de fins a 10.000 usuaris. La majoria d'aquests són usuaris de proximitat, catalans, tot i que la setmana de Reis es va començar a notar una tendència al creixement d'usuaris d'altres païssos com Rússia o França.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    09/01/2013 01:18
    #1
    Cunec tant GrandValira com Vaqueira i prefereixo 80 km oberts de Vaqueira abans que 160 de GrandValira.
    Si Vaqueira es la unica estació de España amb tot obert es per algo.
    Quan s´ajunten quantitat, qualitat i bon servei, no hi ha color.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: