L'equip austriac entrenarà a Sun Peaks

L'equip austriac entrenarà a Sun Peaks
Els austriacs han fixat el seu cuarter general a Nord Amèrica a l'estació canadenca de Sun Peaks, aprofitant les noves instal.lacions del centre internacionl Nancy Greene que s'hi ha construit aquest estiu.

Sun Peaks Resort ha sigut triat per l'equip nacional d'esquí austriac com a lloc d'entrenament a Nord Amèrica.

L'equip començarà a entrenar a Sun Peaks Resort el 5 de novembre com a preparació per la Copa del Món abans de les proves de Lake Louise i Aspen abans de tornar cap a Europa.

"Estem molt contents d'acollir a una de les potències mondials de l'esquí," va dir Darcy Alexander, vicepresident i manager general de Sun Peaks Resort Corporation. "L'estada de l'equip austriac és un reclam important i millora la nostra reputació. La capacitat d'hospeda a un equip com aquest també confirma la màxima qualitat de les instal.lacions de Sun Peaks."

L'equip austriac serà a més a més el primer d'entrenar al nou Nancy Greene International Race Centre construit aquest estiu. El centre de carreres és dels pocs centres canadencs que por oferir un terreny adecuat per sobre dels 1.600 metres.

"Alçada significa neu," explica Jamie Tattersfield, cap d'operacions de muntanya de Sun Peaks Resort Corporation. "La combinació de l'alçada del centre, el treball estiuenc i la millora de la producció de neu fa que sigui un dels millors centres de curses del pais."

L'equip austriac hi entrenarà de primers de novembre a mitjans cada any fins a l'any 2009, tot just abans dels JJOO de Vancouver al febrer de 2010.

El Nancy Greene International Race Centre té diversos terrenys amb zones suaus i de màxima pendent, xarxes de seguretat permanents i tot l'equip electrònic necessari per mesurar temps. El terreny permet als atletes i entrenadors preparar diferent tipus de disciplines en diversos terrenys. El centre estarà disponible per a que els equips hi entrenin i competeixen durant tota la temporada de novembre a abril.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


  Escriu el teu comentari

   

  Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
  AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

  Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.  Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios analizando la navegación en nuestra web. Si continúas navegando, consideramos que aceptas la Política de Cookies x