Satisfacció pel Pont de la Puríssima

Satisfacció pel Pont de la Puríssima
Aquesta temporada el Pont de la Puríssima era esperat amb candeletes pel sector de la neu i el blanc element ha fet acte de presència a darrera hora fent que les reserves de darrera hora hagin estat el tret característic. Les nevades van fer decidir a molts a darrera hora la seva destinació deixant ocupacions al Pirineu al voltant del 80%.

A Andorra el Pont s'ha viscut amb satisfacció, després de la patinada de la passada temporada aquest Pont de la Puríssima 2012 era un moment molt esperat i també important per a un sector cabdal al país dels Pirineus. I l'ocupació de vora un 85% que ha comunicat l'UHA fa ser optimistes de cara a la temporada. El passat divendres des de la cadena Sport Hotels ens comentaven que a primers de setmana tenien poc més d'un 60% de reserves però amb les nevades de darrera hora van arribar a prop de l'ocupació total cosa que els feia estar molt satisfets i contents. També des del sector comercial s'ha valorat de forma positiva el Pont, l'efecte de la pujada de l'IVA encara es nota al Principat.

Vallnord - ArcalísAspecte d'Arcalís

A Grandvalira el pont s'ha viscut amb una moderada satisfacció, a l'espera de conèixer les xifres definitives de visitants. Tot i això des del departament de comunicació valoraven positivament el Pont. I cal dir, tot i que a títol personal, que l'estació presentava molt bon aspecte tot i que les parts més altes han patit els efectes de les ventades dels darrers dies s'ha pogut esquiar amb bones condicions per l'època de l'any. Avui eren més evidents els efectes del vent però s'espera que en els propers dies la feina dels canons i els maquinistes deixaran l'estació amb les millors condicions per tal que la campanya de Nadal es pogui gaudir de l'estació al 100%.

Vallnord Arinsal skiAspecte d'Arinsal

Des de la seva veïna Vallnord transmeten un missatge similar, satisfacció pels 20.000 visitants que han rebut i que han pogut gaudir d'unes instal·lacions obertes al 80% i amb gruixos que superen el metre a alguns sectors de l'estació de les Valls del Nord. Un any més cal destacar que, majoritàriament, els clients que han apostat per Vallnord aquest pont procedien de Catalunya, Madrid i el País Valencià, entre d’altres comunitats.

Pel que fa al Pirineu català ha valorat oficialment el Pont l'estació de Masella que oberta ja des del novembre ha rebut la visita de prop de 30.000 usuaris des del divendres abans del Pont, fet que els fa ser optimistes, tant en la valoració del Pont com en la vista posada al que resta de temporada, que com de costum a Masella serà de les més llargues de la península. L'estació ceretana presenta tot el seu desnivell obert i espera anar obrint més pistes cada dia mercés a la bona feina dels canons i dels operaris de manteniment de pistes.

Masella pel Pont de la Puríssima 2012Aspecte de Masella

A La Molina han enregistrat uns 15.000 esquiadors i l'ocupació de l'hosteleria a peu de pistes ha fregat el ple absolut. Aquest inici és auguri d’una bona temporada a l’estació.

Pel que fa al Pirineu de Lleida totes les estacions d'esquí alpí són obertes, algunes des del cap de setmana abans del Pont com Baqueira Beret o Port del Comte, la primera oferint ja la pràctica totalitat de pistes obertes i amb uns gruixos destacables mercés a la seva orientació atlàntica que l'ha fet rebre neu de tots els episodis d'aquests darrers dies i no patir tant l'acció dels forts vents que si han patit la resta d'estacions.

Les estacions d'SkiPallars Port Ainé, Espot Esquí i Tavascan ofereixen cadascuna uns 10 quilòmetres esquiables amb gruixos que van dels 25 als 80 cms. Boí Taüll Resort disposa de 21 quilòmetres de pistes obertes amb entre 30 i 70 cms de neu i pel que fa a Port del Comte gairebé 10 quilòmetres de pistes en servei amb gruixos entre els 20 i 35 cms. Les nevades d'aquests darrers dies també van animar el ritme de les reserves a les zones turístiques de les comarques de Lleida, i s'esperava superar el 70% d'ocupació a les zones de muntanya que hi ha prop de les estacions.

Artículos relacionados:

  • Bon inici de temporada al Pirineu Publicado el 03/12/2012

3 Comentaris Escriu el teu comentari

  • RX
    RX
    #1
    Fecha comentario:
    09/12/2012 21:51
    #1
    Tal y como se vivió el puente del pasado año este ha sido un éxito se mire como se mire. La crisis en el sector está visto que solo viene cuando falta el elemento blanco.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    10/12/2012 09:35
    #2
    Más gente en Masella que en GV. Sorprendente. Pasé por el Pas y no recuerdo verlo tan vacío en un puente con nieve jamás. Veremos que más sorpresas nos depara la temporada...

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    10/12/2012 12:24
    #3
    yo lo veo bien vacio cual es el optimismo??? :za!ar:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: