Promoció dels esports de gel a Barcelona

Promoció dels esports de gel a Barcelona
Des de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, la candidatura BCN-Pirineus'22 i d'altres estaments s'està duent a terme una campanya de popularització dels esports de gel i de concienciació de cara a una possible candidatura olímpica.

Aquests dies els visitants de fora de la ciutat i els locals en passejar per la Plaça de Catalunya de Barcelona trobaran un element que d'entrada pot semblar una mica extrany, però que a moltes ciutats del món és ben normal i comú: Una pista de gel al bell mig d'una plaça per animar els Nadals. L'iniciativa ja només per això ja seria interesant, però en aquest cas des de la FCEH, FEDH i la candidatura olímpica Barcelona-Pirineus 2022 s'està fent una important tasca de divulgació dels esports de gel.

Exhibició d'hoquei gel a plaça Catalunya - FCEH

Fa uns dies vam poder viure un partidet d'hoquei gel dels més joves del FC Barcelona i l'escola d'hoquei del Gèu d'Aran, aquest esdeveniment, patrocinat pel Banc Sabadell, s'engloba en un conjunt d'activitats programades per promocionar els esports de gel: patinatge artístic, hoquei sobre gel o cúrling entre d'altres. Tot i que el menys important era el marcador cal dir que va ser un partit molt emocionant que va cloure amb la victòria del Hoquei Gèu d’Aran.

Exhibició dels patinadors Mònica Carratalà i Ton Consul

Ahir va ser el torn de repetir una exhibició de patinatge artístic, després de gaudir de l'exhibició realitzada per els patinadors catalans de categoria Novice Irene Manau i Ton Consul el passat 28 d'octubre, ahir a la pista de gel la patinadora catalana Monica Carratalà, de categoria Infantil, acompanyada un altre cop de Ton Consul van fer una exhibició en parella i posteriorment el patinador del Club Esports de Geu Val d'Aran va presentar el seu programa llarg.

Acte d'inauguració de la pista de gel

Properes activitats

La propera activitat que acollirà la pista de gel de plaça Catalunya serà un Torneig d'Hoquei gel que tindrà lloc el dissabte 8 de desembre de 9 a 10 h del matí i de 16 a 16:30 h de la tarda. La FCEH convidarà als equips de Puigcerdà i al FC Barcelona perquè facin una demostració de les seves millors habilitats i donin a conèixer aquest esport als ciutadans. A més, està programat per al proper dilluns 10 de desembre, una demostració de Patinatge de Velocitat (Short Track) d'una durada de 5 minuts que començarà a les 18:00 h de la tarda.

També podeu descarregar-vos el programa complet d'activitats al següent enllaç: Calendari d'activitats.

Candidatura Barcelona Pirineus 2022 i FCEH

La Candidatura Barcelona Pirineus 2022 s’ha implicat molt en promocionar els esports d’hivern entre els ciutadans barcelonins i ha col·laborat molt en aquest projecte. Cal dir que els esportistes, tècnics i clubs que participen en les activitats programades, pertanyen a la FCEH que també busca la promoció de tots els seus esports de gel.

Artículos relacionados:

  • Preolímpic d'hoquei gel a Barcelona Publicado el 08/10/2012

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: