Masella la primera a obrir al Pirineu

Masella la primera a obrir al Pirineu
El domini format per la Molina i Masella donarà el tret de sortida a la temporada el proper divendres, Masella serà la primera estació del Pirineu a obrir pistes i dissabte a la ja esmentada Baqueira s'hi sumaran La Molina, Vall de Núria, les andorranes de Vallnord i Grandvalira i així tot un seguit d'estacions.

Hi ha coses que no canvien maï

I una d'aquestes és que Masella ofereix la temporada més llarga del Pirineu, com de costum serà la primera d'obrir i ja podeu apostar a que serà la darrera a tancar si les condicions ho fan viable. Així aquest divendres l'estació amb el forfet més gran dels Pirineus donarà el tret de sortida a la temporada i amb previsió d'anar obrint tot el domini el més aviat possible.

Trepitjant a Coma Oriola Així estaven les cadires del Jumbo
Trepitjant a Coma Oriola Així estaven les cadires del Jumbo aquest matí

La seva veïna i companya a Alp2500 La Molina obrirà també divendres la clàssica Pista Llarga, tot i que esperen que la neu que continuava caient els permeti obrir alguna pista més per als que tenen més ganes d'estrenar la temporada.

Al grup de Ferrocarrils també semblen disposades a obrir dissabte Vallter 2000 o Port Ainé. Mentre que Espot no acaba de tenir-ho clar però treballa per tal d'aconseguir obrir portes el més aviat possible. Com ja deiem ahir Baqueira Beret obrirà dissabte i amb unes condicions més que òptimes donat que com de costum ha recollit gruixos molt importants que a alguns llocs superen amb escreix els 50 cms de neu nova.

A la Cerdanya també sembla que Font Romeu i Puigmal s'animaran a obrir el proper dissabte. A Andorra tant Vallnord com Grandvalira possaran en marxa els seus remuntadors de cara al pont de la Puríssima quan esperen poder oferir als usuaris el màxim possible de les seves instal·lacions en funcionament.

Si voleu estar al cas de les estacions que van obrint i en quines condicions no us perdeu l'informació actualitzada, permanentment, que ens va oferint Infonieve.

Això si, no deixeu de pregar per a que el vent no ens foti una de grossa, sembla que ara mateix bufa de mala manera i això no és gens bó per a aquestes primeres neus...

Artículos relacionados:


4 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    28/11/2012 18:29
    #1
    mentida, ho fara conjuntament amb la seva veina molina :)

    karma del missatge: 7 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    28/11/2012 21:02
    #2
    Ja veurem si obra la Molina, el vent d´aquesta tarde s´ha endut tota la neu. tot esta molt pelat i a la Tossa es veu fins i tot l´herba.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #3
    Fecha comentario:
    29/11/2012 08:43
    #3
    #1 Mentida no, és la primera del Pirineu, no l'única ;)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #4
    Fecha comentario:
    25/12/2012 14:06
    #4
    com cada any, l'habitual publireportatge de Masella,
    ja hi estem habituats, desgraciadament.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: