Baqueira obrirà aquest dissabte

Baqueira obrirà aquest dissabte
Mentre d'altres estacions van confirmant les obertures mercés a les darreres nevades que cauen a hores d'ara. Des de Ferrocarrils de la Generalitat confirmen la seva intenció d'obrir el dissabte així com a Masella es mantenen prudents, però treballen de ben segur, i diuen que obriran tan aviat com els hi sigui possible fer-ho amb unes condicions adients.

Baqueira Beret garanteix l'obertura el dissabte 1 de desembre

Baqueira Beret obrirà les instal·lacions parcialment dissabte i, si les nevades persisteixen, està previst que l'estació ofereixi la pràctica totalitat de les seves pistes i remuntadors per al pont de la Constitució.

Les nevades registrades aquestes últimes 24 hores han deixat 25 cm de neu a la cota 1.800. Actualment segueix nevant i la temperatura és de -3 º a 1.800m. Les previsions meteorològiques són de nevades durant els propers dies amb una millora del temps el divendres.


Baqueira Beret ahir

Els serveis de preparació de pistes estan treballant a l'estació per obrir part dels tres sectors: Baqueira, Beret i Bonaigua el dissabte 1 de desembre. Si la meteorologia segueix acompanyant, l'objectiu de Baqueira Beret és oferir la totalitat de les pistes i serveis per al pont de la Constitució. En aquest sentit, l'estació està reforçant la copiosa nevada amb la producció de neu a les zones més populars del complex hivernal.

L'estació informarà detalladament de l'obertura dels remuntadors al llarg de la setmana. A més, per aquesta temporada els clients de Baqueira Beret poden estar també informats a través de la nova aplicació per smartphones en què trobaran la previsió meteorològica, pistes i remuntadors oberts, accessos, càmeres web i fins i tot podcasts de Ràdio Aran.

Baqueira Beret ski avui
Baqueira Beret ski avui
Baqueira Beret avui

Masella

Boscos de Coma Oriola a MasellaBoscos de Coma Oriola

Masella la Pleta avuiLa Pleta

Masella Coma Oriola aquest matíComa Oriola aquest matí

Vallnord

Vallnord - ArinsalArinsal aquest matí

Webcams de Vallnord

Estacions de Ferrocarrils

Les nevades que estan caient en les últimes hores a les estacions d’esquí gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) fan preveure que l’obertura de les pistes podrà ser aquest mateix cap de setmana. Les estacions estan treballant per poder inaugurar la temporada el més aviat possible amb les millors condicions.

D’altra banda, la venda anticipada de forfets ha augmentat un 8% respecte l’any passat, el qual indica que els clients mostren un gran interès en el nou producte Atotaneu.

Pista Llarga a la Molina aquest migdiaLa Molina - Pista Llarga aquest migdia

Vall de Núria
Vall de Núria

En aquest sentit, FGC ha decidit prorrogar la promoció en la venda dels forfets Atotaneu a preu reduït fins al dia 9 de desembre. Així, els clients que vulguin esquiar a totes les pistes del Grup FGC amb un mateix preu tenen l’oportunitat de comprar els forfets Atotaneu durant més dies, ja sigui a la botiga que FGC té ubicada al Triangle de Barcelona, a la pàgina web de les estacions o a les mateixes pistes.

Espot Esquí a SkiPallarsEspot Esquí

Port Ainé a SkiPallarsPort Ainé

Artículos relacionados:

  • Masella la primera a obrir al Pirineu Publicado el 28/11/2012

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: