Bogeria per les cabines del Diable a Les 2 Alpes

Bogeria per les cabines del Diable a Les 2 Alpes
Bogeria? Doncs si, bogeria per a fer-se amb una de les antigues cabines jubilades del telecabina Diable de l'estació de l'Isère, un telecabina que funcionava des de 1972 i ha estat substituït per un nou telecadira desembragable de sis places i les cabines es van subhastar el darrer cap de setmana.

Dissabte a la tarda es va viure una autèntica bogeria a la subhasta solidària de les antigues cabines del telecabina Diable de l'estació de l'Isère, després de 40 anys en servei gran quantitat de nostàlgics van assistir a la subhasta a les 2 Alpes.

Un moment de la subhasta dels ous

"900 a la una, 900 a les dues, ... adjudicada per 900 euros" deia el notari Laurent Magnin mentre feia un cop amb la seva massa sobre la taula després d'haver començat la subhasta al preu de sortida de 150 euros, i així un cop i un altre fins a subhastar les 102 cabines que servien en aquest remontador. Patrick Bonnemere un dels afortunats guanyadors d'una de les subhastes deia que "sembla una bogeria, però hi he somiat molt de temps" i ara l'instal·larà al seu saló per a fer-lo servir a les seves partides de cartes.

Ous del telecabina del Diable - Les 2 Alpes

Amb aquestes cabines, les seves ratllades finestres, els seus graffitis i els seus records se'n va una part important de l'història de l'estació, com deia Didier Bobillier, director de la mateixa, que fins i tot un turista li deia que havia conegut a la seva xicota a una d'aquestes cabines. "Són el símbol d'una època" deia Gilles Vanheule, director de l'oficina de turisme.

Els ous esperant el seu moment

Els ous eren a la piscina on una munió de curiosos i nostàlgics van aprofitar per donar el seu darrer adéu a aquesta petita part de l'història, d'altres amb mes sort els podran dedicar per a que els seus fills juguin, per a col·locar-los a la recepció d'un hotel o fins i tot gent vinguda d'altres païssos com un dissenyador d'interiors disposat a pagar fins a 3.000 euros per una d'aquestes bombolles vermelles que finalment es van vendre entre els 800 i els 1.000 euros.

Darrers viatges del telecabina Diable

Cal recordar que aquest giny va ser revolucionari a la seva època comparat amb els telesquís de l'estació però la modernitat actual ha pogut amb i ell i ara una nova cadira desembragable de sis places farà el seu mateix recorregut però invertint la meitat de temps i salvant les cues que en certs moments es vivien a aquella zona que és l'enllaç amb els usuaris hostatjats al final de l'urbanització així com els que accedeixen des del poble de Venosc.

Cartell de la subhasta de les cabines del Diable

Artículos relacionados:

  • Les 2 Alpes: Neu quatre estacions Publicado el 14/11/2008

5 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    07/11/2012 16:09
    #1
    Aqui preferimos dejarlos abandonados, y si no que vayan a verlos en Andorra, en el edificio de llegada del telecabina de Engolasters. Claro que por aquí vamos taaan sobrados... :diable:

    karma del missatge: 36 - Vots positius: 2 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    07/11/2012 19:30
    #2
    Doncs una d'aquestes a la terrassa de casa quedaria prou bé, he he!!!

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    07/11/2012 19:52
    #3
    #2 ara arribes tard, ja estan venudes ;)

    Però als jardins d'alguna casa per la Molina n'hi han.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • RX
    RX
    #4
    Fecha comentario:
    07/11/2012 22:52
    #4
    Yo las he visto en la zona de Formigal y por Granada. Me encantaría tener un jardín donde colocarme una de esas! :)

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #5
    Fecha comentario:
    09/11/2012 21:43
    #5
    Em sembla que les cabines que van desmuntar de Aramon-Formigal las van vendre per fer d´adorn.
    De totes maneres, amb la tayectoria que porten algunes estacions de ski, igual acaben amb les cadires subastades per els jutjes i llavors podem comprarles per tenirles al jardí per fer de sofa. :frown:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: