La fira de Vic es consolida amb més expositors

La fira de Vic es consolida amb més expositors
El nou format de la fira de Vic es consolida i aquest any arriba als 35 expositors consolidant-se com una de les fires importants del calendari català. La fira tindrà lloc aquest cap de setmana s'inaugurarà divendres 9 a la tarda i tancarà portes el diumenge 11 de novembre.

El gir estratègic per un format més auster que es va donar a la Fira de Muntanya de Vic l'any passat es consolida en l'edició d'enguany. Un dels punts que expliquen aquesta consolidació, segons la regidora de Fires i Mercats Montse Rovira, és l'augment en el nombre d'expositors. Mentre que en l'edició 2011 hi havia 24 estands, enguany s'ha passat als 35. La fira comptarà amb el Mercat d'Ocasió, la presentació de material de la nova temporada, conferències i exposicions i setze activitats per poder participar. Entre les novetats, destaca un circuit d'esquí de muntanya al pont del Sucre. La Mostra tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de novembre al recinte firal El Sucre de la capital d'Osona.

La 32a edició de la Fira de Muntanya de Vic arrencarà aquest cap setmana que ve seguint la línia de la darrera edició, amb un format "més auster i redimensionat" respecte les edicions anteriors. Segons va explicar la regidora de Fires i Mercats, Montserrat Rovira, la mostra ofereix "diversió i poder experimentar un gran ventall d'activitats de lleure a la muntanya d'una manera interactiva". En aquest sentit, l'objectiu de la Fira de Muntanya és oferir "un tast real" d'activitats relacionades amb l'esport que fomentin l'activitat empresarial i de lleure.

L'espai reunirà diverses especialitats de la indústria turística i esportiva de muntanya i s'adreça a professionals amateurs i aficionats al lleure de muntanya. S'ha organitzat una oferta d'activitats relacionades amb les diferents especialitats i també hi seran presents un seguit d'expositors experts del sector com agències de viatges, botigues d'esports especialitzades, estacions d'esquí, marques conegudes, clubs, associacions, federacions o grups d'excursionistes.

Montse Rovira ha assenyalat que es tracta d'una fira "arrelada" al territori i que aposta pel comerç de la ciutat i la comarca i on s'aglutina "tot allò que té a veure amb la muntanya i no només amb l'esquí". La regidora ha explicat que la fira té el suport "important" per part dels comerciants i amb qui han mantingut diferents contactes per dissenyar el certamen.

Rovira ha explicat que la fira es complementa amb diferents activitats que podran provar nens i adults. Segons la regidora, "potser la més espectacular és poder escalar la xemeneia del Sucre", que fa una alçada de 30 metres. A més, també es podrà provar el simulador d'escalada en gel o fer un vol amb un globus captiu que permetrà gaudir d'una panoràmica de la ciutat.

Com a novetats, s'incorporen un circuit d'esquí de muntanya pel pont del Sucre, una cursa d'orientació - organitzada per la Unió Excursionista de Vic -, un circuit infantil de bicicleta, un circuit de trial en bicicleta i un altre en moto elèctrica i un circuit d'aventura per a totes les edats.

Pel que fa a la desena de conferències que s'ha organitzat, Rovira ha destacat la que anirà a càrrec de l'alpinista Ferran Latorre i que tindrà lloc dissabte a les cinc de la tarda, sota el títol "Everest i GII. Projecte 14 x 8.000".

El Mercat d'Ocasió

El Mercat d'Ocasió és un dels eixos principals de la fira. Durant els tres dies de la mostra hi haurà una exposició i venda de material d'ocasió que es dividirà en dos espais. D'una banda, hi haurà el material de segona mà i, de l'altra, una zona outlet.

La mostra compta amb un pressupost de 45.000 euros i s'autofinança a través de les entrades, les activitats i els expositors.

La fira s'obrirà divendres dia 9 a les cinc de la tarda i dissabte i diumenge es podrà visitar de les deu del matí fins a les vuit del vespre. L'entrada al recinte té un cost d'un euro i les activitats valdran entre dos i quatre euros.

5 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    05/11/2012 12:29
    #1
    La espero con ansia ^^

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    05/11/2012 13:50
    #2
    Y como es eso del circuito de esqui de montaña?? :hein?:
    El dia 9 a las 5 ya se podrá comprar en el mercado de 2ª mano?

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    05/11/2012 18:50
    #3
    #2 Diria que quan obren ja es pot comprar.

    Lo del circuit... ni idea!! :hein?: :hein?:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #4
    Fecha comentario:
    05/11/2012 19:00
    #4
    Felicitats a l'organització, calen iniciatives per que a la gent li pugi els ànims i pas a pas sortir de la p... cisi.

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #5
    Fecha comentario:
    06/11/2012 02:49
    #5
    En principio hay posibilidad de que precipite, espero que tenga bastante zona cerrada, almenos así algunas cosas funcionaran sin problemas, ésta va a ser mi primera vez en la edición.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: