Ferran Terra i Pol Carreras a punt per la temporada

Ferran Terra i Pol Carreras a punt per la temporada
Els esquiadors Ferran Terra i Pol Carreras, a punt per a la temporada. La Copa del Món i la Copa d'Europa seran les competicions en què prendran part en l'equip de la RFEDI després d'un estiu ple de preparació.

Els esquiadors ceretans Ferran Terra i Pol Carreras s'han preparat a fons per a la temporada hivernal d'esquí alpí 2012-13 que és a punt de començar. Són dos dels catalans inclosos en l'equip pertanyent a la federació espanyola; els altres són Andrea Jardí, Xavier Salarich i Pol Rocamora. Tots ells han fet unes curtes estades de preparació als Alps, on es va fer un intens treball tècnic per agafar de nou les millors sensacions, En els mesos de juliol i agost, l'estada va ser de vàries setmanes a Xile i Argentina. En homes, l'equip estatal A estarà format per Paul de la Cuesta i per Ferran Terra; en el B hi haurà Pol Carreras, Salarich i Rocamora.

Ferran Terra té enguany l'oportunitat de fer un pas cap endavant en la seva carrera ja que es troba motivat per escalar més posicions a la Copa del Món. En les últimes setmanes ha assajat amb els esquís de la prova de Gegant a Deux Alps. Durant els dies que va estar concentrat a l'Argentina es va centrar en aspectes tècnics i quan va ser a Xile es va centrar més en la velocitat. "Estic molt content, els entrenaments de velocitat m'han donat molta confiança. Espero fer el salt i estar entre els 30 millors de la Copa del Món".

Pel que fa a Pol Carreras, obre la temporada amb la intenció de fer "tota la Copa d'Europa amb una màxima constància, ha de ser un gran aprenentatge".

Fuente:

Regio 7

Regio 7

5 Comentaris Escriu el teu comentari

 • #1
  Fecha comentario:
  31/10/2012 19:24
  #1
  Si pudierais ponerlo en español también por favor.
  Sería todo un detalle a agradecer para los no catalo-parlantes.
  Gracias

  karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

 • #2
  Fecha comentario:
  31/10/2012 19:38
  #2
  #1 Usa el traductor... que para eso lo pondrían, no?

  karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

 • #3
  Fecha comentario:
  31/10/2012 22:51
  #3
  Los idiomas de España son un gran tesoro, y el catalán es de los primeros en importancia. Podría escribírse esto en chino mandarín o en inglés, que incluso llega a más Humanidad. Es una suerte que una lengua regional española esté tan viva y participe en aspectos tan concretos como nuestro amado esquí. ¡endavant amics!

  karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

  • Gràcies!
 • #4
  Fecha comentario:
  01/11/2012 00:10
  #4
  #1 Y ya no puedo más, siempre se repite la misma historia.

  karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

  • Gràcies!
 • xao
  xao
  #5
  Fecha comentario:
  01/11/2012 11:03
  #5
  #1

  no hace falta ser catalanoparlante para entender este texto

  con tener un coeficiente medio se entiende perfectamente

  ikusi arte, bonaparte :lol2:

  karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

  • Gràcies!

Escriu el teu comentari

 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.Lo más leído:

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios analizando la navegación en nuestra web. Si continúas navegando, consideramos que aceptas la Política de Cookies x