Peyragudes i SuperBagnères més unides que maï

Peyragudes i SuperBagnères més unides que maï
Les estaciones veïnes de Luchon-SuperBagnères i Peyragudes han signat un acord de col·laboració a llarg termini que començarà aquesta temporada amb la possibilitat d'esquiar a les dues estacions als esquiadors de llarga estada o els de temporada.

Una nova col·laboració comercial està a punt de començar entre Luchon - Superbagnères i Peyragudes. Els directors de les dues estacions així li van anunciar ahir l'alcalde de Luchon amb la creació de forfets que permeten esquiar a ambdues estacions. El president de SEMAP (Sté d'Economie Mixte et d'Aménagement des Peyragudes), Michel Pelieu declarava ahir:

Aquests són destinats als clients de proximitat, que estava esperant des de fa molt temps poder esquiar a les dues estacions. També s'ha implementat un paquet de sis dies, que permet en el seu darrer dia, amb un sobrecost de 10 €, esquiar a l'altra estació.
Aquest és el començament d'una col·laboració intel·ligent on els grans beneficiats seran els nostres clients. Luchon és un "parc" enorme de llits i els clients es beneficiaran dels serveis d'una ciutat.
Estem parlant d'un apropament amb les persones amb les que tenim relacions amistoses. He treballat amb Jean Peyrafitte després amb Denard Henry des de fa 25 anys i tot això continua amb el poble de Luchon i Louis Ferré

Ara com ara hi han problemes de sistemes informàtics que no permeten una col·laboració més fàcil, però s'hi està treballant perque aquests nous forfets són només el primer pas d'aquesta col·laboració. El president de de la régie Luchon Superbagnères Pyrénez-vous, Louis Ferré deia:

De fet, és possible per a qui hagi triat d'esquiar 5 dies a Peyragudes pogui descobrir Superbagnères l'últim dia, per exemple. Anem pas a pas i ens proposem d'ampliar la nostra clientela permeten d'esquiar en dues àrees que es complementen perfectament

Les promocions del novembre

Els forfets es vendran a un preu promocional de l'1 al 30 de novembre, en promoció el cost serà de 464 € per adults i € 370 per nens d'entre 5 i 17 anys. Després de l'1 de desembre, el preu serà de 580 € per adults i € 460 per nens

Fuente:

La Depeche

La Depeche

Artículos relacionados:

  • A la Cerdanya francesa tot a punt pel 24-N Publicado el 30/10/2012

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: