Masella i Baqueira volen obrir ... ja!!!

Masella i Baqueira volen obrir ... ja!!!
Les darreres nevades han posat ja en marxa tots els estris a funcionar a les estacions, així Masella com és costum vol obrir si no la primera de les primeres... però sembla que aquest any Baqueira li vol posar difícil!!

Cada temporada tenim la mateixa discussió, quina serà la primera estació en obrir? Normalment Masella està sempre entre les primeres a obrir i les darreres a tancar, però aquest any sembla que Baqueira li ho vol possar difícil a l'estació ceretana i vol possar-s'hi en una guerra a la que no havia entrat fa molts anys, allà hi havia un calendari i es complia d'inici a fi sempre que el temps acompanyés, ni s'obria abans ni es tancava més tard. Alguna cosa sembla estar canviant a l'estació de la Val d'Aran.

Masella, segons ens avançava dijous el seu director Xavier Nolla, vol obrir portes tant aviat com li sigui possible i per això ja s'han posat en marxa per tal de produïr neu que els ajudi amb la que pogui anar caient del cel, una maniobra arriscada, però si els hi funciona un punt molt interessant que ja tenen guanyat, i no em refereixo pas al màrqueting que també. El punt és que ja al 2008 es preveia una temporada complicada per allò de la crisi però una temporada memorable va fer, si més no per uns dies, oblidar tots aquests maldecaps i van sortir comptes d'explotació més que interessants a les estacions del Pirineu.

Masella - Coma OriolaMasella - Coma Oriola

Però a aquesta guerra a Masella li ha sortit un competidor molt i molt dur: Baqueira, l'estació aranesa no havia entrat maï en aquest tipus de batalles, però sembla que les xifres de la passada temporada els han fet repensar-se les seves polítiques i sembla que ara si que hi volen entrar, al menys així ho manifesta el sempre ben informat Iván Medina a Nevasport, si ell ho diu... alguna cosa en sap!! També parla que potser Porté Puymorens i els Angles volen seguir aquest mateix camí... veure'm qui més s'hi suma!!

Baqueira Beret ski VaquèiraBaqueira

Esperem doncs que aquestes baixes temperatures es mantinguin, que sembla que volen pujar, no facin la gitza a les estacions i poguen tenir un inici de temporada ben adelantat!!

Artículos relacionados:


3 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    29/10/2012 23:10
    #1
    I tancarem el dillums de Pascua amb 1 m. de neu. Estan boigos aquest Romans.....

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    29/10/2012 23:13
    #2
    #1 Masella no ho crec ;)

    En qualsevol cas és molt més rendible obrir una setmana abans que tancar un mes més tard :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    30/10/2012 10:15
    #3
    La verdad es que la "neverita" que tiene arriba Porté podría dar muuuuucho más de si... Podría ser la primera si invirtieran un poquito en ella, y sería un seguro de esqui para malas temporadas. La sombra y la altura hacen de aquello un lugar perfecto. :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: