FGC va presentar l'Atotneu 5.0 i 6.0

FGC va presentar l'Atotneu 5.0 i 6.0
Sota aquest nom hi trobem els nous forfets de temporada de les estacions de Ferrocarrils de la Generalita de Catalunya, amb l'incorporació de Vallter 2000 i la gestió de Tavascan, encara de titularitat municipal, el grup gestiona ara mateix sis de les deu estacions d'alpí catalanes. Les estacions d'esquí nòrdic també s'han sumat al grup.

Ferrocarrils de la Generalitat va presentar dijous la principal novetat de la temporada: l'Atotneu 5.0 i 6.0 que són els nous forfets de temporada de les cinc estacions del grup més la municipal de Tavascan, i les estacions d'esquí nòrdic. L'objectiu és potenciar la mobilitat entre els aficionats a la muntanya. L'abonament permetrà accedir a 150 quilòmetres esquiables, el 5.0 permet l'accés a Vall de Núria, Espot, Port Ainé, Tavascan i Vallter 2000 amb un 50% de descompte a La Molina i accés a les estacions d'esquí nòrdic i el 6.0 el mateix però amb la Molina.

Des de Ferrocarrils, el seu president Enric Ticó, assegurava que es tracta d'un producte "extraordinàriament interessant" perquè, a més, inclou més de 150 avantatges comercials amb descomptes en allotjaments o activitats lúdiques.

A la venda des del proper dilluns

El forfet per a les sis estacions es podrà comprar a partir del 5 de novembre vinent, a partir de 450 euros el 6.0 i 360 euros el 5.0 en promoció fins el 25 de novembre. Ticó va confirmar que obriran les estacions tan aviat com puguin i que tan bon punt les condicions meteorològiques ho permetin començaran a fabricar neu a les pistes amb els canons per iniciar la temporada a principis del mes de desembre.

Albert Castellón (Moritz), Enric Ticó (FGC) i Pepe Soler-Roig (Audi)Albert Castellón (Moritz), Enric Ticó (FGC) i Pepe Soler-Roig (Audi)

Amb el nou lema Desfermem emocions Ferrocarrils confia que la promoció del forfet sigui bona per al territori i incentivi les visites. L'àrea de turisme i muntanya de l'operadora ferroviària va aprofitar l'acte de llançament de la campanya a la fàbrica Moritz de Barcelona per presentar aquesta nova imatge amb nou logotip del Grup FGC Turisme i Muntanya, en què un cor de color verd indica que "és una imatge més desenfadada i mira de demostrar que estimem la muntanya".

500.000 euros d'inversió a cada estació

Ticó va tornar a explicar que la gestió de les estacions no suposa cap cost per al contribuent perquè, tot i que "no és el negoci de Ferrocarrils, el balanç acaba sent zero". L'operadora inverteix mig milió d'euros de mitjana a l'any a cada una per mantenir-les en bon estat, "però no té cap cost per als ciutadans perquè qui ho paga és qui compra el forfet", va descriure. A continuació a una pregunta d'un periodista Ticó es va mostrar obert al fet que en el futur sigui l'iniciativa privada la que torni a gestionar alguna de les estacions, "sempre que se'n garanteixi la viabilitat".

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: