Vallnord tanca la temporada d’estiu amb bons resultats

Vallnord tanca la temporada d’estiu amb bons resultats
El Vallnord Mountain Park va tancar diumenge la temporada d’estiu després de tres mesos d’activitat continuada. Els resultats obtinguts mantenen una estabilitat respecte de la temporada passada tot i el context socioeconòmic actual. A partir d’ara, Vallnord es prepara per rebre la propera temporada d’hivern, que es preveu que s’iniciï l’1 de desembre.

Els resultats globals d’aquesta temporada d’estiu es mantenen en línia respecte de la temporada anterior tot i la situació de dificultat d’aquests darrers anys. Per la seva banda, el Vallnord Bike Park, a la Massana, manté l’equilibri pel que fa al nombre d’usuaris i va rebre la màxima afluència durant el mes de juliol, però, sobretot, durant l’agost. Aquest darrer mes va ser també el més favorable per a les activitats del sector Pal, que van registrar un increment del voltant del 4 % respecte del 2011.

Vallnord Muxing estiu

El sector Arcalís, a Ordino, que va obrir les portes a principis de juliol fins a finals d’agost, ha registrat un increment de visitants que ha derivat en un augment d’un 10 % respecte de la temporada anterior. Les temperatures càlides així com l’interès natural que suposen la vall d’Ordino i, en especial, els llacs de Tristaina i el pic de Creussans són alguns dels motius que han fet incrementar el nombre d’usuaris.

Esdeveniments esportius

Vallnord ha acollit durant aquests mesos diverses proves esportives ja consolidades al calendari d’estiu. Proves de mountain bike com la Maxiavalanche, que va aplegar més de 600 riders, i la Guak Copa Catalana de DH. També esdeveniments socials com el Trofeu Desman o la prova de resistència de l’Andorra Ultra Trail, amb una participació de 1.600 atletes.

Val a dir que durant el mes de juny la Unió Ciclista Internacional (UCI) va fer oficial que Andorra-Vallnord acollirà durant l’última setmana de juliol del 2013 una prova de la Copa del Món UCI de mountain bike en les disciplines de descens, cross country i cross country eliminator. Durant aquest mes d’octubre es durà a terme la primera reunió, a què assistiran tots els implicats de l’àmbit organitzatiu i es presentaran els primers esborranys dels circuits a l’UCI.

Vallnord Maxiavalanche

Temporada d'hivern

L’obertura de la temporada d’hivern 2012-2013 és prevista per al proper 1 de desembre, sempre que les condicions de neu siguin favorables. Cal recordar que els forfets de temporada de no residents es poden comprar en línia des del mes d’agost, de manera que es poden aprofitar les promocions que s’estan duent a terme. Aquests preus especials han registrat uns bons resultats, ja que s’ha incentivat considerablement la compra anticipada dels forfets de temporada respecte de temporades anteriors.

Pel que fa als passis per a residents d’Andorra, l’Alt Urgell i la Cerdanya, avui dilluns s’han posat a la venda amb uns preus especials que s’aplicaran fins a l’1 de desembre. Els forfets es poden obtenir a les oficines de Turisme d’Ordino i la Massana, a l’estand de Vallnord als grans magatzems Pyrénées i, també, durant la Fira d’Andorra la Vella els dies 26, 27 i 28 d’octubre.

Començament amb polèmica

El llençament de la promoció per part dels organitzadors d'un festival a Arinsal ha aixecat polseguera donat que han venut l'estació com un dispensador d'alcohol 'tax free', això ha molestat a molts comerciants i hostelers de la zona que lluiten per treure's un estigma que els hi fa molt de mal. Des de la pròpia estació Marti Rafel els ha demanat que modifiquin la publicitat del festival de música electrònica, cosa que l'organització a hores d'ara encara no ha fet i l'eslògan promocional 'one week of powder, music and tax free alcohol' segueix presidint la plana de l'Snowboxx.

Des de l'estació s'ha deixat molt clar que aquest no és el seu model i que s'havia acordat amb els organitzadors que hi hauria consens a la publicitat, cosa que segons l'estació no hi ha hagut en aquest cas segons ha confirmat el seu director a diversos mitjans, "això no és el que nosaltres volem vendre", declarava Rafel a Diari d'Andorra i es va mostrar convençut que Mainstage Travel modificarà la web, "perquè ells són els principals interessats que el festival funcioni".

Artículos relacionados:

  • Martí Rafel fa balanç de l'estiu Publicado el 15/10/2012
  • Forfets de Vallnord al 50% Publicado el 30/07/2012

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    04/10/2012 20:21
    #1
    Bé. Això és saber treure partit a un domini d'esquí, donar-li cabuda a l'estiu amb activitats i sobre bones. :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: