Andorra, encara més atractiva pels britànics

Andorra, encara més atractiva pels britànics
La majorista britànica Thomas Cook espera vendre unes 12.000 estades a Andorra. Com l'any pasat esperen portar molts esquiadors via Alguaire mercés a les subvencions i ajudes ofertes per la Generalitat a les companyies que operen aquest aeroport.

Encara és «molt aviat» per fer una previsió concreta, però els touroperadors ja han començat a vendre paquets d'esquí i hotel. És el cas de Thomas Cook, que compta en vendre'n un mínim de 12.000. El seu representant a Andorra, Iain Archer, va explicar que per aquesta temporada vinent s'havia aconseguit fer paquets més atractius encara que l'any passat per al mercat britànic, sobretot «en comparació a França i Àustria».

Archer va valorar que el nivell de preus que s'ha aconseguit és «correcte», i va explicar que per aquest hivern Andorra és «una mica més» competitiva, i per tant també atractiva, que no pas l'any passat de cara el mercat britànic i en comparació a França i Àustria. Segons va comentar el representant de Thomas Cook al país, això és gràcies als hotelers i les estacions d'esquí, que han ajustat una mica més els preus per a fer els paquets de prevenda.

Malgrat aquesta major competitivitat, les vendes de moment estan «una mica per sota» que no pas l'any passat a les mateixes dates. Cal tenir en compte que «el mercat d'Anglaterra és fluix per a tot», la situació econòmica no està pas millor que l'any passat, i que la temporada d'hivern anterior juga en contra de les vendes, doncs no es té prou confiança en què hi hagi neu, com a mínim a l'inici. Això fa que molta gent esperi al darrer moment a comprar les vacances, tant per assegurar-se la neu com per aconseguir ofertes d'últim minut. En aquest darrer sentit, Archer va apuntar que les setmanes que ja s'estan venent millor són les de Cap d'Any i Carnaval, doncs són les que la gent sap que tindrà vacances i que no pot canviar.

Contents si s'iguala

Tenint tots aquests factors en compte, el responsable de Thomas Cook a Andorra va manifestar que «estarem contents amb el mateix que l'any passat». De moment, el touroperador ja ha contractat xàrters per portar fins a 12.000 passatgers –en total, 24.000 places comptant anada i tornada. Una xifra més o menys similar a la de la temporada d'hivern passada, quan Thomas Cook va oferir, en total, 15.000 passatges per aterrar a Alguaire i els seus vols van registrar una ocupació mitjana del 90%, segons va informar Archer a finals de la temporada. La majoria dels britànics que van arribar a la infraestructura aeroportuària lleidatana van optar per passar les vacances a Andorra.

L'oferta prevista de moment es podrà ampliar en funció de com evolucioni el mercat. Serà una decisió que prendrà la direcció de l'empresa, des d'Anglaterra mateix. Ara encara és d'hora per veure-ho, doncs les vendes de les vacances d'esquí s'animen més entrat el mes de setembre, quan les escoles ja funcionen, la gent comença a pensar en la neu, i es contracten les setmanes blanques. I encara s'animen més a mitjans octubre, després que se celebrin les fires del sector a Anglaterra.

Si vols comentar la notícia hem obert un fil al nostre fòrum.

Artículos relacionados:


1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • RX
    RX
    #1
    Fecha comentario:
    23/08/2012 12:38
    #1
    Es muy curioso que a los británicos les salga más barato una semana de esquí en casi cualquier estación buena de Europa, que pasarse una semana en sus miniestaciones del norte.

    Con 500 euros se pegan el viajazo padre!

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: