Vallter 2000 estrena la temporada més ciclista

Vallter 2000 estrena la temporada més ciclista
Vallter 2000 amb la col·laboració del Consell Comarcal del Ripollès ha instal·lat a la carretera d'accés una nova senyalització des de Setcases, una senyalització com la del Tour. A més, els tubbys i el telecadira per anar a veure el naixement del riu Ter continuen siguen les ofertes d’estiu.

L’estació del ripollès s’ha convertit durant tots els estius en un punt de trobada per a ciclistes. És per això que enguany des de Vallter 2000 i amb la col·laboració del Consell Comarcal del Ripollès s’ha decidit dedicar esforços a aquest col·lectiu estrenant una nova senyalització. Aquesta informa des de Setcases i fins a dalt l’estació, sobre l’altitud, la pendent i els quilòmetres que queden. L'ascenció més mítica de la província de Girona, ara senyalitzada com els millors cims del Tour i el Giro.

Nova senyalització ciclista a Vallter 2000

I per acabar la jornada de ciclisme, l’estació ofereix servei de restauració, esmorzars, dinars, etc… als ciclistes que s’enfilin fins a Vallter 2000.

El telecadira

Com cada any, Vallter estiu posa en funcionament el telecadira de 4 places que permet gaudir de diferents propostes i contemplar un paisatge únic: els dies clars i en direcció est, es divisa el Cap de Creus i El Golf de Roses. Just a 150 metres de l’arribada d’aquest, es troba el naixement del riu Ter, un espai d’interès natural.

El punt d’arribada del telecadira també és un bon inici per a realitzar excursions de senderisme als pics de la zona com: el Gra de Fajol, el Bastiments, als estanys de Bassibés, el pic de Noucreus, el pic de l’Infern, al pic de la Dona, i també es pot arribar fins a Núria, els estanys de Carançà, al ras de Carançà i a Coma de Vaca. A més també és un magnífic observatori de la flora i fauna de la zona.

Els Tubbys

I una activitat per a tota la família també són els tubbys. El tobogan de muntanya per baixar lliscant amb pneumàtics. L’activitat que també es pot practicar durant l’hivern, està pensada perquè la practiquin tant grans com petits. A través de la instal·lació de l’estructura lliscant, els tubbys són una bona manera de divertir-se.

Altres activitats

Durant la temporada estiuenca es van duent a terme a més diverses activitats esportives com: Copa Catalana de Trial i Kid’s cup, rutes de muntanya, Memorial Fermi Pujol (cursa Ripoll-Vallter amb bicicleta), Travessa solidària Vallter – Núria (Fundació Oncolliga de Girona), etc.

Totes aquestes propostes es duen a terme des del passat 21 de juliol i fins al 11 de setembre, cada dia de 10h del matí a 3 de la tarda.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: