Port-Ainé allarga la temporada d'estiu

Port-Ainé allarga la temporada d'estiu
La data inicialment prevista per al tancament de la temporada s'ha canviat per al 2 de setembre mercés a la bona afluència que s'està enregistrant, així que ja ho sabeu, fins al diumenge 2 us podreu refrescar d'aquestes calorades de la plana i gaudir de la muntanya.

El nou Parc d’Aventura de Port-Ainé obrí les seves portes el passat dia 2 de juliol amb l’objectiu de posicionar-se com una alternativa d’oci enfocat en el públic familiar i els grups d’escolars que visiten, any rera any, la comarca del Pallars Sobirà.

Les instal·lacions compten amb un circuit de multiaventura (que integra tirolines i un pont tibetà, així com passos de diferents nivells), un tir a l’arc, un rocòdrom i una pista de tubbing de més de 125 metres de llarg. També hi ha un recorregut d’interpretació i observació del Parc Natural de l’Alt Pirineu, del que Port-Ainé n’esdevé porta d’entrada.

Tubbing a Port-Ainé

Degut a l'èxit en aquest primer any d'obertura del Parc d'Aventura de Port-Ainé, s’ha decidit ampliar les dates d'obertura fins el proper diumenge 2 de setembre perquè tots pugueu gaudir d'aquestes noves instal·lacions. Des del proper dilluns dia 20 i fins el diumenge 2 podreu trobar oberts tant el circuit multiaventura, el tir a l'arc, el rocòdrom i la pista de tubbing. Per a recuperar forces, romandrà també oberta la cafeteria de l'Hotel Port-Ainé 2000***

Artículos relacionados:

  • FGC es reuneix amb els agents del territori Publicado el 11/10/2012

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    12/08/2012 21:42
    #1
    Com mola. A veure si quan arribi la temporada d'hivern també poden allargar la data de tancament ;)

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: