May Luengo Medalla de l'Esport de Girona

May Luengo Medalla de l'Esport de Girona
A aquestes alçades de la pel·lícula veure un esquiador guardonat és quelcom estrany al nostre país, però el que és cert és que en May és un d'aquests que ho ha de ser. Hi ha a qui no li cau gens bé, hi ha a qui si, però el que és ben cert és que més enllà d'això hi ha la seva trajectòria, negre sobre blanc per a qui la vulgui repasar. Felicitats May.

El Sr. Josep Maria "May" Luengo Planas, fill de La Molina, al municipi d’Alp, va ser guardonat a la 32a edició amb la Medalla de l’Esport de les Comarques Gironines, una medalla que al 1983 ja va rebre la seva mare, la gran Pepeta Planas, el fill gran de la Pepeta Planas és per mèrits propis mereixedor d'aquest guardó.

El premi va ser concedit per la Comissió de Recompenses de la Medalla de l’Esport responent així a la sol·licitud feta per l’Ajuntament d’Alp. Aquesta medalla s’atorga a aquelles persones, majors de seixanta anys, que han dedicat la seva vida a l’esport, en aquest cas, als esports d’hivern. L’acte es va celebrar el passat 22 de juny a la seu de la Generalitat de Catalunya, a Girona. El Sr. Luengo va rebre la medalla de mans del Sr. Josep Pujols i Romeu, representant territorial de l’esport a Girona de la Generalitat de Catalunya i de l’alcalde d’Alp i president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Sr. Ramon Moliner i Serra.

Josep Maria Luengo Planas és tècnic esportiu superior en Esquí Alpí i entrenador nacional en actiu des del 1974. Ha estat corredor de l’equip nacional espanyol, entrenador de molts equips (FCDI, CEC, CET, ECC., ONCE, etc.) i fundador dels clubs d’esquí de Terrassa, de Castelldefels i del May Luengo Racing Team; club propi on entrena nens apassionats per la competició.

De tota la seva trajectòria esportiva és interessant destacar que ha estat campió del món universitari i campió del món de la categoria màsters veterans; campió d’Espanya escolar en totes les proves, campió d’Espanya juvenil i absolut, campió estatal de salts, campió d’Espanya de professors i campió d’Espanya universitari. Del seu currículum en destaca, també, un campionat de Catalunya de veterans, la victòria a la Challenge d’antics campions i el seu primer lloc en el Gran Premi de Catalunya de Màsters.

May Luengo amb els que són la seva passió

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    12/08/2012 22:51
    #1
    És un crack
    :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: