Forfets de Vallnord al 50%

Forfets de Vallnord al 50%
Vols esquiar aquest hivern a meitat de preu? Doncs Vallnord posa en marxa una promoció on els seus forfets es vendran a meitat de preu fins el proper 31 d'agost. I com sempre els millors descomptes per a esquiar en família els trobareu a Vallnord, els nens fins a 11 anys esquien gratis i les famílies nombroses tindran un descompte mínim del 15% a qualsevol forfet.

Vallnord posa a la venda, aquest dilluns, els forfets de temporada de no residents amb un 50 % de descompte respecte del preu de venda al públic (PVP). La promoció es mantindrà fins al proper 31 d’agost i els passis es poden adquirir a la botiga virtual de Vallnord (www.vallnord.com). A partir de l’1 d’octubre també es podran obtenir els forfets de temporada de residents a les oficines de turisme d’Ordino i la Massana, als Grans Magatzems Pyrénées i a la Fira d’Andorra la Vella.

Per a aquesta temporada d’hivern 2012-2013 els preus dels forfets de temporada de no residents han patit un lleuger increment d’un 3 % respecte de l’any anterior. Amb tot, aquest dilluns s’inicia la venda en línia amb un descompte de fins a un 50 % respecte del PVP. D’aquesta manera, el passi d’adult val 424 € i el d’adult fidel, 396 €. Aquesta promoció serà vàlida fins al proper 31 d’agost. A partir d’aquesta data, però, es mantindrà la política de promoció amb altres tarifes reduïdes.

Més descomptes per a les famílies

Per a la propera temporada es mantenen de nou els preus especials per a les famílies. D’aquesta manera, els infants fins a 11 anys obtindran el forfet de temporada gratuït sempre que els pares comprin el seu passi. A banda d’això, a les famílies nombroses se’ls ampliarà el descompte, del 15 % al 20 %, en la compra de qualsevol mena de forfet de Vallnord.

Nova plataforma de venda en línia

Amb la posada en marxa de la venda dels forfets de temporada aquest mes d’agost, Vallnord engega un nou projecte que es completarà el proper novembre. Una de les novetats i inversions de l’hivern és la creació d’una plataforma de venda en línia integrada. El client podrà comprar des de l’allotjament i els forfets fins a les classes d’esquí, les activitats o els Moments Vallnord, de manera directa, senzilla i des de qualsevol ubicació.

Promoció FF de temporada de Vallnord

Artículos relacionados:


6 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    30/07/2012 12:26
    #1
    Ve per VALLNORD, que sigui una bona tenmporada, que ja toca ¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    30/07/2012 22:07
    #2
    Quins collons, ja voldria la mateixa oferta en estacions més properes... :oh!:
    Això es molt bo per qui viu a prop.....hauria de calcular la diferència contan el preu del litre de suc.......tinguen estancion més properes.
    Hola Masella!..... :diable: .....alguien en casaaaa..?

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • RX
    RX
    #5
    Fecha comentario:
    31/07/2012 10:04
    #5
    Bueno, el descuento en realidad es "HASTA" un 50%. La realidad del de temporada es que vale 424€ frente a 760€ que costaría sin el descuento aplicado. Eso dará algo más de un 40%, que tampoco está nada mal.

    Por otra parte el forfait de temporada de GV estaba el año pasado en 785 el de temporada alta. Valnord era a penas un 3% más barato, lo que puede dar la idea de que el forfait no estaba del todo ajustado.

    De cualquier forma es una estupenda noticia para los habituales de la estación. :+:

    karma del missatge: 36 - Vots positius: 2 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • ups
    ups
    #6
    Fecha comentario:
    31/07/2012 10:54
    #6
    Bona notícia!!!
    A Vallnord no està clar que l'snowpark el mantingui ASP. Ara que havien aconseguit fer-se un lloc al freestyle de la peninsula. Llençaràn per terra la feina feta? esperem que no.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #7
    Fecha comentario:
    31/07/2012 11:16
    #7
    Bona notícia per als futurs clients. Bé per Vallnord. :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #8
    Fecha comentario:
    31/07/2012 20:30
    #8
    la verdad no me interesa para nada :za!ar:
    por cierto alguien sabe de algun apartamento cerca de vallnord ...para toda la temporada que sea barato? :lol2: :lol2: :lol2:
    estaba pensando en irme a los alpes en diciembre pero creo que voy a coger esta oferta y me paso toda la temporada en andorra :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: