Per Sant Jordi esquia a Masella

Per Sant Jordi esquia a Masella
I és que des de l'estació fan una interesant oferta: dos forfets de dia per només 21,75 euros cadascún, si vas amb la teva parella! Així que ja ho sabeu, i recordeu que Masella segueix oberta, ininterrompudament, fins al dia 1 de maig!

Pista Central a MasellaPista Central a Masella aquesta setmana

Una temporada més Masella ho ha tornat a fer, com de costum tornarà a ser la darrera estació, o si més no de les darreres, a tancar la temporada amb la primavera ja ben entrada. Així doncs la data de tancament ha quedat fixada pel dimarts dia 1 de maig, donant així una de les temporades més llargues de tot el Pirineu i assegurant així als seus clients amb forfet de temporada un dels més rendibles que es poden comprar. I és que Masella és sempre de les primeres a obrir i de les últimes a tancar.

Pista la Cova a MasellaUna imatge de la Cova

Aquest any per Sant Jordi no et perdis l'oportunitat de gaudir d'una esquiada a Masella, i si hi vas amb la teva parella el segón forfet us sortirà per nomes 6 euros. Tamé hi ha una interesant oferta familiar en que dos adults i dos menors de 18 anys esquien per 75 euros.

Com es costum a l'estació podreu gaudir de tot el desnivell esquiable obert al 100% i d'unes fantàstiques condicions de neu mercés a les darreres nevades caigudes aquests dies i que han permés que es mantinguin oberts vora uns 40 quilòmetres de pistes en molt bones condicions.

Des de Masella ens envien un missatge d'agraïment a tots els entusiastes de la neu que us volem fer arribar, us donen les gràcies per aquests més de 5.000 usuaris que aquest cap de setmana han decidit gaudir de les seves instal·lacions.

Artículos relacionados:


6 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    22/04/2012 20:01
    #1
    Amb aquesta gran i encertada decisió de romandre obert, ja han guanyat molts punts i segur que, a més d'agrair, els esquiadors respondran assistint. S'ho mereixen. Un 10 per Masella i els seus responsables.

    Perdó per la meva mal Catalan, però el traductor és el que té, i m'agrada contestar aquí al vostre idioma, que no costa res.

    karma del missatge: 50 - Vots positius: 3 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    22/04/2012 20:02
    #2
    #1 No pateixis! N'hi ha que som d'aquí i no ho fem correctament ;)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    22/04/2012 20:20
    #3
    Ah, bé, llavors ja em quedo més tranquil ;)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #4
    Fecha comentario:
    22/04/2012 20:38
    #4
    Yo fui a la Masella el viernes pasado y pague el forfait 39,50€ + el seguro por 3 remontes abiertos . Nada de 100% ,,,,,,,,,!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #5
    Fecha comentario:
    22/04/2012 20:42
    #5
    #4 100% del desnivel

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • RX
    RX
    #6
    Fecha comentario:
    26/04/2012 23:42
    #6
    En Sierra Nevada, a parte del acceso a Borreguiles suelen abrir 3 o 4 remontes principales y con eso cubren el grueso de zonas esquiables en buenas condiciones. En Piau con un par de remontes solucionas la mayor parte del dominio.

    ¿Por qué a estas alturas de la temporada necesitas más remontes?

    Tienes un buen desnivel. Puede que los últimos metros están en muy mal estado, pero el esfuerzo por mantenerlo operativo al público es titánico y digno de aplauso. Tienes remontes de buena capacidad y sin colas. Tienes una nieve con el espesor y calidad suficiente para divertirte, sobre todo en las cotas más altas. Teniendo en cuenta que es la única que se ha atrevido a alargar la temporada hasta aquí y que son pocos los usuarios, ¿necesitas más?

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: