Jornet i Pinsach setens a la Pierra Menta

Jornet i Pinsach setens a la Pierra Menta
La parella catalana va tenir una bona actuació en la Pierra Menta, un prova de les més exigents i de les clàssiques del circuit. Van començar dotzens després de la primera jornada i van acabar en una meritòria setena posició. En una prova enque Jornet va fer de "ciccerone" de Pinsach.

Kilian Jornet i Marc Pinsach van finalitzar en una meritòria setena posició en la Pierra Menta, una de les proves més importants i més exigents del món d'esquí de muntanya, i que està entre les tres grans clàssiques. La parella catalana va anar de menys a més en les quatre etapes que formen la prova i va acabar amb un temps de 10h27:51 a 46 minuts dels guanyadors, els italians Lorenzo Holzknecht i Manfred Reichegger.

Kilian Jornet ja havia guanyat la prova en tres ocasions (2008, 2010 i 2011), però en aquesta edició va voler fer parella amb el seu gran amic Marc Pinsach, sabent molt bé que renunciava a repetir victòria, però conscient que hi sortiria guanyant en altres aspectes més personals. El cerdà i el cassanenc no van començar gaire bé, amb un 12è lloc en l'etapa inicial i amb Pinsach que no tenia bones sensacions. La força d'un passava a l'altre i van millorar fins a ser cinquens en la quarta etapa i remuntant al setè lloc de la general.

La segona parella catalana que va entrar a meta va estar formada per Marc Solà i Nil Cardona, que van ocupar el lloc 24 després de refer-se d'una mala primera etapa en què van ser 52ns. En la posició 35 de la general van arribar Pau Costa i Jordi Palomares.

En la prova femenina Marta Riba i Anna Comet van ocupar la sisena posició amb un temps de 15h26:46. La parella catalana va ser força regular en les quatre etapes, amb dos setens llocs i dos sisens, i van finalitzar a una mica més de tres hores de les campiones, les italianes Roberta Pedranzini i Francesca Martinelli.

Gerard Garreta i Dani Terrisse - Crèdit: Jocelyn ChavyGerard Garreta i Dani Terrisse - Crèdit: Jocelyn Chavy

Homes

  • 1rs Lorenzo Holzknecht i Manfred Reichegger (Itàlia) 9h41:57
  • 2ns Denis Trento i Matteo Eydallyn (Itàlia) a 3:20
  • 7ns Kilian Jornet i Marc Pinsach (Catalunya) a 45:54
  • 24ns Marc Solà i Nil Cardona (Catalunya) a 1h52:50
  • 35ns Pau Costa i Jordi Palomares (Catalunya) a 2h:15.20
  • 56ns Gerard Vila i Ignasi Andrés (Catalunya) a 3h20:49
  • 62ns Gerard Garreta i Dani Terrisse (Catalunya) a 3h34:15
  • 134ns Pere Serral i Àxel Arilla (Catalunya) a 5h56:57

Dones

  • 1s Roberta Pedranzini i Francesca Martinelli (Itàlia) 12h22:51
  • 2ns Laetitia Roux (França) i Séverine Pont (Suïssa) a 3:46
  • 6ns Marta Riba i Anna Comet (Catalunya) a 3h03:55

Garcia i Balet, quartes en la prova júnior

Aquesta tradicional prova també es disputa en les categories menors amb només dues etapes i els catalans van tenir bons resultats. Marta Garcia i Laura Balet van ser quartes en la prova júnior femení, mentre que Oriol Cardona i Álvaro Sumozas van ser vuitens en júnior nois. En cadet femení Laura Gorina i Amaia Martín van ocupar el cinquè lloc.

Marta Riba - Anna Comet - Crèdit: Jocelyn ChavyMarta Riba - Anna Comet - Crèdit: Jocelyn Chavy

Artículos relacionados:

  • Kilian Jornet en forma i preparat per a la Pierra Menta Publicado el 15/03/2012
  • Publicado el 01/01/1970

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: