Bones raons per esquiar a Setmana Santa

Bones raons per esquiar a Setmana Santa
Tot i la temporada que portem a sobre cal dir que aquesta Setmana Santa tenim una de les darreres oportunitats de gaudir de la neu al Pirineu, penseu que després l'estiu es fa moooolt llarg, així que aprofiteu les jornades de primavera, dies més llargs, temperatures més agradables, aprofiteu per exemple per fer classes i millorar la vostra tècnica... i sobretot gaudiu de la neu primavera que també s'esquia!!

1. - Hi ha neu
Sí, encara que hàgim viscut una temporada per oblidar, la realitat és que les grans estacions del Pirineu ofereixen bastants quilòmetres de pistes per l'esquí. Aquest mateix cap de setmana Grandvalira manté gairebé 200 quilòmetres, Baqueira el total dels seus 120 quilòmetres, a Arcalís podeu trobar una neu fantàstica en aquest petit paradís del Pirineu, no serà el primer any que esquiem a Masella fins entrat el mes de maig, etc... a la resta d'estacions la situació es manté com en aquesta temporada. Neu justa, però es pot anar a esquiar.

2. - Dates avançades
La Setmana Santa d'aquest any cau a principis d'abril. Això vol dir que el millor lloc és la muntanya, ja que l'aigua del mar encara segueix freda i les temperatures no es mantenen altes tantes hores com per passar llargues jornades a la platja. En canvi a la muntanya en aquestes dates ja no et trobaràs el fred siberià de febrer, però fa un fresquet agradable, suportable amb poca roba.

3. - Pluja als carrers
Per Setmana Santa sempre plou. Ho diuen les estadístiques i ho tenim tots en ment. Agafes un vol, et plantes a visitar una ciutat, i et passes tots els dies paraigües en mà i tornes amb un constipat que no et treus de sobre fins al maig.

4. - Nevarà a les muntanyes
Doncs si, com ho sents. La setmana vinent, a última hora de dilluns, però sobretot el dimarts, tornen les nevades al Pirineu, i a més acompanyades de temperatures que tornaran a ser bastant baixes per l'època de l'any en què estem. Són moments en els que on millor s'està és abrigat a la muntanya fent unes baixadetes. Encara que tornant al que s'ha dit anteriorment, són temperatures molt mes suportables, ideals per als patidors i per als més petits. A més ja vindrà l'estiu on no podrem gaudir de les nits fresquetes.

5. - Preus baixos
No t'emocionis, les estacions no baixen el forfet, però els hotels i les agències si que baixen preus. En aquesta època de l'any, amb la temporada que hem viscut i amb la crisi que no se'n va, els hotels cremen els seus últims cartutxos i rebenten preus, sobretot els que no són al mateix peu de pista. Allotja't a Vielha, a Jaca, a Benasc o a Andorra i veuràs com les ofertes són molt interesants.

Bola extra!
Si tens pensat comprar-te alguna cosa per l'any que ve, les botigues situades a prop de les estacions estan desitjant treure's el material de sobre per fer lloc per als nous productes de l'any vinent. Es troben molt bones ofertes.

P.D. Sota la notícia hi ha un quadre de comentaris on els malastrucs, pessimistes i amants del mus en pista coberta, es poden descarregar a gust dient que no a tot. Per a la resta, a passar-ho bé a la muntanya, que aquesta Setmana Santa amb dates tan avançades, promet més del que sembla.

Previsió meteorològica a TV3 per als propers dies

Artículos relacionados:


2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    16/03/2012 17:15
    #1
    L'època més còmoda per anar a esquiar és ara i pels voltants de setmana santa. Primavera en general.

    El dia allarga, no fa tant de fred, la neu és menys dura i per tant més fàcil, poca gent, la cerveseta a la terrasseta amb solet, etc, etc.

    Brutal. :+:

    :lol2:

    karma del missatge: 36 - Vots positius: 2 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • RX
    RX
    #2
    Fecha comentario:
    20/03/2012 15:35
    #2
    Mis esquiadas preferidas son siempre de mediados de marzo a Mayo.

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: