Els millors de l'SBX a Vallnord

Els millors de l'SBX a Vallnord
Els millors especialistes de snowboard cross competiran a Vallnord-Arcalís. Aquest cap de setmana es disputa al sector Arcalís de Vallnord l’SBX-Snowboard Cross, una prova FIS que forma part del circuit Ibèric Snowboard Tour. Aquesta és la segona cita i reunirà els millors especialistes d’aquesta modalitat. Amb això, Vallnord i la Federació Andorra d’Esquí (FAE) estudien la possibilitat de presentar una candidatura per sol·licitar una prova europea o mundial per al 2013.

El primer circuit de snowboard FIS de la Península, l’Ibèric Project Tour, consta de dues proves i l’última es disputa aquest cap de setmana a Vallnord-Arcalís. Organitzada per la Federació Andorrana d’Esquí, aquesta competició neix amb la voluntat de seleccionar esportistes per als Jocs Olímpics de Sotxi 2014 (Rússia) i per promocionar aquest esport. Però també és una oportunitat per a Vallnord i la FAE per sol·licitar l’organització d’una Copa d’Europa o del Món de l’especialitat per a l’any que ve.SBX - Trofeu Saint Moritz

Dirigida a professionals i amateurs, la competició començarà aquest dissabte amb l’Open d’Andorra de SBX ‘Trofeu Sant Moritz’, en què poden participar tots els riders locals, des dels 9 anys fins a sènior. Els snowboarders a partir de 15 anys que es classifiquin poden competir en la prova FIS - Trofeu Ibèric Snowboard Tour de SBX, que tindrà lloc diumenge en el mateix escenari i que aplegarà els millors especialistes de snowboard cross.

Sistema de competició

L'organització ha previst un recorregut amb sis seccions de 900 metres de longitud, que es pot completar en un temps aproximat d’1 minut i 10 segons. Es tracta d’un circuit molt fluid, amb pocs peralts i amb mòduls tècnics, en què és clau no perdre la concentració ni la velocitat.

Programa provisional de l’Open d’Andorra i de l’Ibèric Tour, que es disputen aquest dissabte dia 17 i aquest diumenge dia 18 a Vallnord-Arcalís:

9.30 h. Inspecció tècnica.
10.00-11.55 h. Qualifying.
12.30 h. Rondes finals.
14.00 h. Fi de la competició.
14.30 h. Lliurament de premis.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: