Kilian Jornet en forma i preparat per a la Pierra Menta

Kilian Jornet en forma i preparat per a la Pierra Menta
L'atleta de Atomic es troba preparat i amb ganes per participar a la Pierra Menta, una de les proves més exigents de la temporada. Aquesta és una prova per equips que es disputa dividida en quatre etapes, des d'avui 15 fins al 18 de març, a la localitat francesa d'Areches-Beaufort Kilian farà equip amb el seu amic Marc Pinsach, amb el que haurà de cobrir els més de 10.000 metres de desnivell positiu en les quatre jornades de la competició. "Després d'haver guanyat la cursa tres vegades, em fa molta il·lusió córrer amb un bon amic com Marc Pinsach. Marc serà un gran campió i sempre motiva ajudar als que et venen trepitjant els talons".

L'atleta de la Cerdanya Kilian Jornet ja ha ultimat els detalls a la localitat francesa d'Arêches-Beaufort, on des d'avui fins al proper dia 18 de març es disputarà una de les proves més mítiques i importants del calendari de l'hivern, la Pierra Menta. Una prova per parelles, on Jornet farà parella amb el seu amic Marc Pinsach, que junts hauran de cobrir un total de 4 etapes, amb un desnivell positiu de més de 10.000 metres.

Kilian arriba en plenitud de condicions

Després d'un bon inici de temporada Jornet comentava a escassos dies de començar la Pierra Menta que: "L'inici de temporada ha estat perfecte, a nivell de resultats no podia esperar més i les sensacions han estat molt bones en totes les carreres. Les dues darreres setmanes han servit per preparar aquesta segona meitat de temporada, amb carreres més llargues i tècniques. La bona meteo m'ha permès fer molts entrenaments a muntanya, amb recorreguts tècnics, al massís del Mont Blanc, l'Aguille Verte, el Tacul, Tour Ronde, Buet ... L'última setmana ha estat molt intensa d'entrenaments, amb 30h i 20.000m i ara només toca descansar per arribar fresc el dijous. A més, Marc Pinsach ha vingut aquesta última setmana a casa meva a Chamonix per poder preparar la cursa junts, treballant bé el tècnic i les baixades".

El mateix Kilian comenta la seva il·lusió de poder córrer la cursa al costat del seu gran amic Marc Pinsach: "Després d'haver guanyat la cursa tres vegades (Amb Florent Troillet i Didier Blanc), aquest any em fa molta il·lusió córrer amb un molt bon amic. És un plus per a la motivació. L'objectiu no és guanyar la carrera, ja que hi ha equips molt forts, però intentar estar el més davant possible. Marc serà un gran campió en els anys que vénen i sempre motiva molt poder ajudar els que vénen trepitjant els talons. Fa quatre anys Florent Troillet va fer el mateix amb mi".

Una de les competicions més dures

La Pierra Menta és una de les competicions més dures i importants de la temporada d'esquí de muntanya, on se citen els millors esquiadors del moment, motiu pel qual sempre hi ha un altíssim nivell entre els participants. "Hi ha un parell d'equips italians molt forts, Manfred Reichegger i Lorenzo Holzneck seran els favorits, Trento i Eydalin també arriben molt bé igual que els suïssos Troillet i Anthanmatten. Però no es pot menysprear equips com el de Bon Mardion, Favre ... Els 10 primers llocs seran molt lluitats", comenta Kilian en referència als favorits per a la competició.

Artículos relacionados:

  • Jornet i Pinsach setens a la Pierra Menta Publicado el 20/03/2012
  • Publicado el 01/01/1970

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    15/03/2012 16:15
    #1
    De moment a la primera etapa els cracks han acabat en dotzena posició. :+: :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: